Lemnul este unul dintre cele mai versatile materiale, fiind folosit din cele mai vechi timpuri la fabricarea tamplariei si a mobilerului de interior. Frumusetea si textura acestuia pot fi pastrate insa pentru o perioada mai indelungata, prin folosirea gamei de lacuri si vopsele pentru lemn comercializate de Euro-Wood, acestea avand darul de a conferi usilor, ferestrelor si mobilierului tau un aspect finisat si ingrijit, usor de intretinut.

Gama de produse comercializate de noi este axata pe produse ecologice, pe baza de apa, fiind ideale pentru profesionistii in materie, care lucreaza in industria produselor de tamplarie si mobilier din lemn. Iar daca o usa sau o fereastra poate fi privita de obicei mai mult ca un element de arhitectura, gama de lacuri si vopsele pentru lemn comercializata de Euro-Wood le confera acestora un plus de rezistenta. Astfel, o usa de exterior, spre exemplu, poate rezista mai bine la intemperii cu ajutorul unui lac special, de o calitate superioara si cu o aplicare usoara.

Nu in ultimul rand, gama noastra de lacuri si vopsele pentru lemn are darul de a proteja lemnul nu doar impotriva intemperiilor, dar si al altor inamici naturali, precum mucegaiul, ciupercile sau alti paraziti, care pot cauza defecte iremediabile ale acestuia. Practic, lacurile si vopselele de la Euro-Wood asigura o impermeabilizare perfecta a suprafetei lemnoase, conferind acesteia rezistenta si frumusete in acelasi timp.

Nu in ultimul rand, gama de lacuri si vopsele pentru lemn comercializata de firma noastra permite o intretinere facila a produselor pe care acestea sunt aplicate, astfel incat usile, ferestrele sau elementele tale de mobilier vor putea fi folosite fara grija timp de zeci de ani.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>