Functionalitatea unei tamplarii din lemn sau din aluminiu nu consta doar in calitatea ramelor sau a feroneriei, ci si a sistemelor de inchidere si de culisare. Din acest punct de vedere, Euro-Wood vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de sisteme de culisare pentru usi, menite sa confere un plus de eficienta sistemelor dumneavoastra de inchidere. Astfel, indiferent ca doriti un perete despartitor sau o usa pentru birou, sistemele de culisare de la Euro-Wood sunt concepute sa confere noi perspective asupra spatiului de locuit.

Dincolo de aspect, gama de sisteme de culisare pentru usi oferita de Euro-Wood ofera siguranta si robustete tamplariei tale, rezistand la presiuni mari atat pe verticala, cat si pe orizontala. In plus acestea sunt extrem de usor de montat, datorita unui sistem brevetat bazat pe o sina culisanta, care permite totodata o interventie facila in momentul in care avem de remediat eventuale defectiuni. Toate acestea se pot face fara a fi nevoie sa spargem zidaria sau sa demontam piesele de rezistenta ale sistemului de tamplarie.

Mai trebuie mentionat faptul ca sistemele de culisare pentru usi sunt concepute astfel incat sa permita multiple optiuni in privinta functionalitatii, cum ar fi motorizare, inchidere automata sau montarea de usi telescopice. Toate acestea vor conferi noi deschideri pentru spatiul tau de locuit, pentru verande sau birouri.

Prin intermediul partenerilor sai de renume international, Euro-Wood este capabil sa va ofere astazi cele mai noi sisteme de usi culisante simple, usi simetrice duble sau usi paralele. Acestea pot fi montate atat pe pereti normali, cat si pe pereti despartitori din rigips, conferind mai multa versatilitate incaperilor, la niste costuri mult reduse. In plus, aceste sisteme de usi culisante pot fi montate si de catre neprofesionisti, lucru care se va reflecta in costurile cu amenajarea locuintei sau spatiului tau de birouri.

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>