Tamplaria unei case nu ar insemna absolut nimic daca ea nu ar fi pusa in valoare de elementele de feronerie, care sa ii asigure o imbinare si o etanseizare perfecta. Din acest punct de vedere, daca multi dintre clienti nu acorda prea multa atentie acestui aspect, Euro-Wood face acest lucru in locul dumneavoastra, oferind cea mai completa gama de produse de feronerie pentru usi si ferestre.
Depozitul nostru iti sta astfel la dispozitie cu absolut tot ce ai nevoie pentru montajul feroneriei pentru tamplaria din lemn.

Tot ce ai nevoie pentru o tamplarie de calitate

Astfel, incepand de la broaste pentru yala, cilindri si balamale pentru usi, pana la zavoare si inchideri multipunct, Euro-Wood iti va oferi solutia adecvata. De asemenea, Euro-Wood iti pune la dispozitie o gama completa de elemente de feronerie pentru ferestre, sisteme de culisare a usilor sau feronerie pentru obloane, astfel incat locuinta ta sa fie protejata si asigurata din toate punctele de vedere.

Nu in ultimul rand, Euro-Wood dispune de un stoc de marfa suficient, astfel incat sa iti livram in timp util elementele de feronerie pentru usi si ferestre de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri, iar comanda ta va fi onorata in cel mai scurt timp.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>