Intretinerea mobilierului din lemn este o operatiune care, aparent, este dedicata doar specialistilor. Cu ajutorul gamei de solutii finisare lemn de la Euro-Wood insa, slefuirea, lacuirea si redarea luciului lemnului de mobilier din locuinta noastra va deveni o misiune mai mult decat facila. Astfel, Euro-Wood pune la dispozitie o serie intreaga de baituri, produse acrilice sau poliuretanice, pe baza de apa, dar si produse pe baza de ceara sau uleiuri, care vor reda noptierei sau mesei tale din sufragerie o stralucire aparte.

Astfel, daca dorim sa pastram aspectul de lemn natural al blatului unei mese, trebuie sa alegem cu grija materialele, astfel incat acestea sa aiba atat rol estetic, decorativ, dar si de protectie. In acest sens, trebuie avut in vedere ca blatul unei mese, spre exemplu, poate suporta in timp zgarieturi, pete de la obiectele fierbinti sau de la diverse alte sosuri si grasimi care ii pot afecta suprafata. Din acest punct de vedere, va oferim o gama completa de solutii finisare lemn, cu ajutorul carora astfel de griji vor fi cu mult diminuate. Aveti la dispozitie ceruri si uleiuri pentru interior, care se preteaza la fel de bine pentru corpurile de mobilier, cat si pentru pardoseli sau tamplarie. Produsele noastre sunt usor de aplicat, iar acoperirea suprafetelor se poate face extrem de eficient, cu ajutorul unei carpe imbibate in solutie de finisat, pentru un aspect uniform si pentru protejarea lemnului.

Tot in gama de solutii finisare lemn, Euro-Wood comercializeaza diuluanti si produse cu efecte speciale, care vor conferi mobilierului dumneavoastra atat o acoperire uniforma, precum si redarea unui efect clasic sau patinat, cat mai apropiat de piesele originale.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Echipa Euro-Wood te ajuta sa adaugi aceste atribute vitale afacerii tale. Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>