Intretinerea lemnului si protejarea lui impotriva factorilor externi reprezinta o mare provocare pentru constructori si pentru proprietarii de case si pensiuni. In sprijinul acestora, Euro-Wood vine cu o gama intreaga de solutii de finisare, care vor asigura lemnului stralucirea si rezistenta necesare. Cum se foloseste insa ceara pentru lemn si care sunt principalele ei proprietati?

In primul rand, ceara pentru lemn este un produs de finisare, recomandata nu doar pentru protectie, ci si pentru asa-zisa hranire a lemnului. Un alt rol pe care il are ceara pentru lemn este acela de pastrare a culorii naturale, cata vreme aceasta are in compozitie si compusi naturali, precum ceara de albine. Multi utilizatori sunt de parere ca lemnul, odata taiat, nu mai poate fi hranit in niciun fel, cata vreme acesta isi ia toate ingredientele necesare din natura, in timpul cresterii. In realitate insa, operatiunea de ceruire a lemnului va conferi acestui material durabilitate si frumusetea naturala, care va da un aspect autentic mobilierului sau locuintei tale.

Din acest punct de vedere, Euro-Wood pune la dispozitie solutii de finisare lemn atat pentru interior, cat si pentru exterior. Iar daca pentru interior lucrurile sunt ceva mai simple, atunci cand vorbim despre tratarea lemnului la exterior, avem nevoie de solutii complexe si eficiente, capabile sa faca fata actiunii factorilor de mediu. Astfel, avem la indemana impregnanti pe baza de ceara pentru lemn, deosebit de eficienti pentru mobilierul de gradina, precum si pentru usi, cercevele si tocuri.

Solutia se aplica intr-un singur strat, dar si prin imersia corpurilor in aceasta, pentru o impregnare mai eficienta si uniforma a lemnului. Astfel, in cazul in cade sunteti detinatorul unei cabane din lemn, a unui foisor sau a oricarei alte constructii din lemn care intra in contact direct cu aerul, Euro-Wood are solutiile adecvate pentru protectie si intretinere.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Echipa Euro-Wood te ajuta sa adaugi aceste atribute vitale afacerii tale. Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>