Intr-o lume invadata de produse prefabricate, in care oamenii par sa fi uitat cum arata lemnul autentic, mobila clasica poate deveni o piesa de rezistenta in orice locuinta. Astfel, daca te-ai plictisit de mobila ta veche sau pur si simplu ai de facut unele retusuri sau reparatii, nu este neaparat nevoie sa procedezi la noi achizitii. Poti folosi gama de lacuri pentru mobilier de la Euro-Wood, cu ajutorul careia mobila ta poate redobandi straluicirea de odinioara. Mobila ta va arata ca noua, iar o reimprospatare a culorii si a lacului ii va prelungi durata de viata, incomparabil mai mult fata de obiectele obisnuite din pal melaminat sau alte produse compozite.

Gama de lacuri pentru mobilier de la Euro-Wood cuprinde o serie de produse inovatoare, oferite de producatori cu experienta, branduri de renume la nivel international. In mare, vorbim despre produse care se dilueaza cu apa sau cu solventi speciali si care nu marcheaza porii lemnului, pastrand textura si frumusetea naturala a acestuia. Totodata, lacurile pentru mobilier au capacitatea de a se plia pe diferite tipuri de lemn, avand pigmenti rezistenti la lumina, care nu se modifica odata cu trecerea timpului, pastrand culoarea originala a mobilierului nostru.

Nu in ultimul rand, gama de lacuri pentru mobilier de la Euro-Wood este extrem de versatila, astfel incat aceasta poate fi folosita si in alte scopuri decat strict pentru furnirurile corpurilor de mobilier. La fel de bine, putem folosi aceste lacuri pentru usi de interior, chiar tocuri de tampalarie, precum si pentru alte obiecte din lemn. Acestea au capacitatea de proteja lemnul atat impotriva factorilor externi ce tin de temperatura, umiditate si razele ultraviolete, dar si in fata unor daunatori precum ciupercile sau mucegaiul. Nu in ultimul rand, gama de lacuri pentru mobilier de la Euro-Wood este usor de folosit, produsele putand fi aplicate fie prin procedeul clasic, cu pensula ori carpa impregnata, precum si prin pulverizare, pentru o acoperire uniforma.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Echipa Euro-Wood te ajuta sa adaugi aceste atribute vitale afacerii tale. Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>