Atunci cand vine vorba despre prelucrarea lemnului, Euro-Wood pune la dispozitia clientilor sai atat experienta unei echipe de profesionisti, precum si utilaje pentru prelucrarea lemnului performante, cu ajutorul carora proiectarea si productia de tamplarie si de mobilier devine o misiune mai mult decat usoara. Astfel, Euro-Wood ofera solutii complete pentru proiectarea si realizarea de linii de productie complete, incepand de la usi, ferestre, panouri din lemn masiv sau imbinare in dinti.

Astfel, daca esti detinatorul unui atelier de tamplarie sau doresti sa-ti deschizi unul, la Euro-Wood poti gasi o gama variata de masini si utilaje pentru prelucrarea lemnului, atat noi, cat si la mana a doua. Consultantii nostri iti vor fi alaturi atat cu oferirea echipamentelor necesare, precum si cu personal specializat care sa iti arate modul de functionare al acestora.

O gama completa de utilaje pentru afacerea ta

Printre cele mai importante utilaje pentru prelucrarea lemnului, mentionam masinile unghiulare pentru usi si ferestre, prese la cald pentru panouri lamelare, pentru aplicarea furnirului sau pentru elemente stratificate. De asemenea, Euro-Wood pune la dispozitie masini de uscat lemnul si ansamblurile din lemn, alaturi de seturi complete de freze, masini de calibrat, de slefuit sau de vopsit lemnul. Nu in ultimul rand, oferim aspiratoare pentru rumegusul rezultat din procesul de prelucrare a lemnului, precum si pompe pentru vopsit sau prese de cadre.

De asemenea, la Euro-Wood vei gasi utilaje pentru prelucrarea lemnului clasice, precum masini de rindeluit, abrice, masini de frezat concepute special pentru obloane sau masini de gaurit orizontal. Apeleaza cu incredere la specialistii Euro-Wood, pentru alegerea echipamentului cel mai potrivit pentru afacerea ta.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Echipa Euro-Wood te ajuta sa adaugi aceste atribute vitale afacerii tale. Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>