Euro-Wood pune la dispozitia clientilor gama sa de sisteme orientabile pentru obloane din lemn, cu ajutorul carora caminul tau va avea parte de intimitatea si confortul dorite. Obloanele din lemn au fost folosite multa vreme ca elemente de decor pentru ca dadeau o nota aparte caselor, mai ales in zona mediteraneana, confruntata cu temperaturi ridicate si cu vanturi puternice. Astazi insa, obloanele revin la moda, intr-o gama diversificata de modele, tipologii de motaj si functionalitate. Astfel, acestea au rol atat de protectie impotriva razelor solare, cat si rol antiefractie. Pe de alta parte, obloanele sunt folosite pentru protectie impotriva razelor puternice ale soarelui si a vantului, iar gama de sisteme orientabile pentru obloane le asigura acestora inchiderea si deschiderea facila, astfel incat sa asigura caminului si intimitatea dorita.

Euro-Wood pune la dispozitia clientilor sai sisteme orientabile pentru obloane marca Naco, acestea fiind realizate din aluminiu extrudat. Lamelele orientabile sunt simplu de aplicat, avand un aspect placut, care confera o nota de eleganta locuintei. Din acest punct de vedere, sistemele orientabile pentru obloane vin in finisaje dintre cele mai variate, incepand de la nuante de negru semilucios, pana la aluminiu anodizat sau de bronz.

Aceste sisteme pot fi montate in combinatie cu diferite tipuri de obloane, in functie de stilul arhitectural abordat. Astfel, daca preferati stilul contemporan, puteti opta pentru obloane din lemn stratificat, in vreme ce adeptii stilului retro vor putea alege inclusiv obloane din lambriuri.

Cat priveste mecanismul adaptat la sistemele orientabile pentru obloane oferite de Euro-Wood, acesta a fost studiat vreme de mai bine de trei decenii, garantand o utilizare pe cat de facila, pe atat de indelungata.

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>