Cu un design unic si avangardist, gama de manere si accesorii comercializata de Euro-Wood se bucura de o reala apreciere din partea clientilor din Romania si nu numai. Astfel, acestea au fost premiate in cadrul concursurilor internationale atat pentru functionalitatea lor, cat si pentru materialele folosite si designul unic. Astfel, daca pana nu demult manerul si accesoriile la o usa erau considerate mai mult o parte functionala, astazi, acestea au devenit, alaturi de tamplarie, obiecte esentiale in ceea ce priveste aspectul exterior, primul care intra in contact cu utilizatorul in momentul achizitiei.

Din acest punct de vedere, colaborarea Euro-Wood cu designerii italieni a condus la crearea unei game de manere si accesorii care imbina functionalitatea cu cele mai rafinate exigente in materie de design. Daca esti adeptul stilului minimalist si modern, ai la dispozitie o serie intreaga de manere si accesorii in forme dintre cele mai avangardiste si in finisaje variate. Cat priveste materialele folosite, acestea pornesc de la alama, aluminiu, diverse aliaje de nichel si otel, care le ofera acestora rezistenta, fiabilitate si un aspect impunator. Totodata, nu trebuie uitata tehnologia de fabricare, care poate fi cu sau fara blocare pe interior.

Daca preferi stilul ceva mai clasic, ai la dispozitie gama de manere si accesorii Linea Cali, in care creativitatea designerilor trece la un alt nivel. Acestia folosesc materiale exclusiviste, care imbina lemnul, metalul, pielea si chiar pietrele si cristalele semipretioase. In acest caz nu mai vorbim despre simple manere, ci despre niste produse impunatoare, din clasa de lux, care ofera un aspect elegant si distins locuintei dumneavoastra. In ceea ce priveste finisajele, acestea pot porni de la auriu lucios, satinat, pana la nuante de auriu grafitat, antichizat sau cromat. Nu in ultimul rand, se poate opta inclusiv pentru placarea cu aur de 24 de karate sau cu cristale Swarovsky.

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>