Tamplaria din lemn stratificat are in componenta si o serie de elemente metalice, fara de care eficienta acesteia ar lasa mult de dorit. Astfel, dincolo de feronerie, care poate conferi un aspect aparte unei usi sau a unei ferestre din lemn, un element important il constituie pragurile din aluminiu.

Euro-Wood vine in intampinarea clientilor sai cu gama completa de praguri din aluminiu pentru tamplarie din lemn, care prezinta o serie de avantaje nete fata de alte produse traditionale. In primul rand, trebuie spus ca pragurile din aluminiu de la Euro-Wood asigura nu doar o etanseizare perfecta a spatiulu tau de locuit, ci ofera si o nota estetica intregului ansamblu reprezentat de tamplarie. Astfel, produsele noastre se remarca printr-un finisaj de calitate si un design placut, care scot in evidenta atat frumusetea lemnului, cat si functionalitatea tamplariei, in ansamblu. Pe de alta parte, gama noastra de praguri din aluminiu vine cu o serie de tehnologii menite sa le sporeasca eficienta. Acestea nu mai sunt considerate doar simple accesorii, ci fac aproape corp comun cu tamplaria din lemn sau din aluminiu, in vederea unei etanseizari perfecte a intrarilor in locuinte sau in incaperi.

Astfel, dupa lacrimar, care este conceput pentru a preveni scurgerea apei in interior, gama de praguri din aluminiu de la Euro-Wood reprezinta, alaturi de garnituri, un element extrem de important pentru usile de intrare si pentru cele de la balcon. Acesta poate fi confectionat in intregime din aluminiu sau pe tehnologie cu rupere termica, in sensul in care acesta este prevazut cu aluminiu la exterior si material plastic pe interior.

Atunci cand sunt in combinatie cu lemnul stratificat, pragurile din aluminiu asigura o etanseizare perfecta casei tale in fata intemperiilor, conferind totodata oricarei intrari in locuinta sau intr-o anumita incapere un design placut. La aceasta mai adaugam gama diversificata de culori si texturi, precum si fiabilitatea crescuta, spre deosebire de alte tipuri de materiale.

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>