Stimati Parteneri,

Suntem aici pentru Dumneavoastra si in aceste momente. Cu totii trecem printr-o perioada dificila, dar ne-am luat masurile pentru prevenirea contaminarii cu acest virus si asiguram in continuare un program de lucru normal pentru a efectua livrarile la timp.

Pentru ca de ani de zile am stabilit o relatie de colaborare transparenta si de incredere cu Dumneavoastra, suntem preocupati si in aceste momente sa pastram echilibrul in activitatile de productie. In acest sens:

–     am dat atentie sporita stocurilor de marfa pentru a va asigura continuitate in productie;

–     asiguram transportul doar cu masinile proprii;

–     respectam atent regulile de igiena si protectie;

–     interactionam cu un numar limitat de persoane pentru a limita raspandirea virusului.

Echipa Euro-Wood este prezenta si pregatita pentru a raspunde rapid solicitarilor Dumneavoastra. Depunem toate eforturile pentru a trece cu bine peste aceste momente.

Impreuna, prin implicare si intelegere, vom depasi cu siguranta acest impas!

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>