Daca pentru o usa aspectul exterior este cel care primeaza de cele mai multe ori la momentul achizitiei, specialistii recomanda o atentie sporita sistemelor de inchidere ale acestora. Astfel, multi utilizatori sunt de parere ca o usa buna, mai ales daca ne referim la usile de la intrarea in locuinte sau in cladiri, este o usa sigura. Din acest punct de vedere Euro-Wood vine in intampinarea clientilor care pun accentul pe securitate pe inchideri multipunct pentru usi, care vor conferi spatiului tau de locuit sau biroului un plus de siguranta.

Sistemele de inchideri multipunct pentru usi sunt folosite aproape pentru orice tip de tamplarie, incepand de la usile de intrare, pana la cele care dau in balcon, in gradina sau pe veranda. De asemenea, flexibilitatea acestora permite montarea atat pe usi clasice, din lemn, precum si pe cele din PVC, metalice sau pe combinatiile lemn-aluminiu de la nivelul ferestrelor.

Sistemele multipunct comercializate de Euro-Wood folosesc un sistem de inchidere ingenios, acesta fiind capabil sa transmita miscarea in mod silentios si eficient totodata, angrenand toate dispozitivele de blocare. Acestea functioneaza extrem de bine chiar si in cazul unor usi care prezinta usoare defecte, in vreme ce sistemul de carlige de la baza de sus si de jos a usii sau ferestrei prezinta un mod ingenios de inchidere, astfel incat usa sa nu poata fi ridicata din toc.

Gama de inchideri multipunct pentru usi de la Euro-Wood reprezinta un adevarat inamic pentru spargatorii de apartamente. Iar pentru intarirea rezistentei acestor puncte de inchidere, sistemele de inchidere multipunct oferite de firma noastra prezinta dispozitive suplimentare de blocare, menite sa confere un plus de siguranta caminului tau.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Echipa Euro-Wood te ajuta sa adaugi aceste atribute vitale afacerii tale. Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>