Frumusetea si naturaletea lemnului aproape ca nu au inlocuitor atunci cand vorbim despre constructia de case si cabane de munte, dar si a teraselor, chioscurilor si a altor spatii de recreere deschise. Pentru pastrarea acestor calitati insa, este nevoie de un tratament special al lemnului, care sa ii confere acestuia rezistenta la factorii de mediu externi, precum si frumusete, stralucire si pastrarea culorii naturale.

Din acest punct de vedere, Euro-Wood vine cu o gama completa de produse pe baza de ulei pentru lemn si ceara, care sa va ajute sa pastrati calitatile naturale ale lemnului. Avem astfel la dispozitie tratamente complexe pe baza de ulei pentru lemn, care sunt recomandate pentru suprafetele expuse la exterior. Astfel, o cabana cu pereti din lemn masiv sau doar placati cu scandura de lemn va avea nevoie de astfel de tratamente periodic. Primul tratament va avea loc chiar la momentul edificarii constructiei, dupa care aceste operatiuni de tratare cu ulei pentru lemn vor trebui facute periodic, ori de cate ori acest lucru se impune. De tratament cu ulei pentru lemn pot beneficia si bancile din parcuri sau din gradina proprie, precum si lemnul folosit la terase si garduri, care le vor asigura acestora o rezistenta sporita la conditiile de mediu.

Uleiul pentru lemn are marea calitate de a asigura o imprermeabilizare totala a lemnului impotriva intemperiilor, protejandu-l atat impotriva coroziunii cauzate de picaturile de ploaie, dar si la conditii extreme, precum caldura excesiva sau inghet/dezghet.

Din acest punct de vedere, putem spune ca Euro-Wood este aliatul tau in pastrarea frumusetii lemnului indiferent de conditiile climatice si de anotimp.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Echipa Euro-Wood te ajuta sa adaugi aceste atribute vitale afacerii tale. Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>