Daca atunci cand avem in fata o usa majoritatea dintre noi ne uitam la aspectul exterior, putini sunt cei care percep faptul ca siguranta unei usi de calitate este oferita de elementele de inchidere de la interior. In aceasta categorie de elemente se inscriu si cilindrii, care constituie practic partea esentiala a sigurantei unei incaperi sau a unei cladiri. Din acest punct de vedere, Euro-Wood pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de cilindri de siguranta sau cilindri traditionali, cu ajutorul carora casa ta va fi mereu in siguranta, ferita de orice vizitator nepoftit.

Daca este sa vorbim despre cilindri de siguranta, acestia se diferentiaza de cei traditionali in primul rand prin forma si structura cheii reversibile construita ergonomic, cu capatul de prindere imbracat in material plastic de buna calitate, pentru o buna manevrabilitate. Aceasta beneficiaza de o constructie speciala, menita sa ii confere siguranta totala, drept pentru care multiplicarea acesteia nu poate fi facuta decat in baza unui cod PIN, detinut doar de catre proprietar. Acest tip de cilindri asigura un nivel ridicat de siguranta la orice incercare de patrundere prin efractie, prin constructia speciala. Astfel, cilindrii de siguranta pusi la dispozitie de Euro-Wood se caracterizeaza prin calitatea inalta a otelului folosit, sistemele antifurt si constructia pistoanelor pentru actionarea rolelor cheii.

Tot pentru siguranta dumneavoastra, comercializam o gama variata de sisteme de cilindrii bazate pe cheie identica sau pe cheie master, in vreme ce pentru intretinere uzuala si pentru profesionistii in materie punem la dispozitie accesorii si lubrifianti pentru cilindri, pentru o functionare optima si de durata. Nu in ultimul rand, Euro-Wood ofera o paleta diversificata de nuante pentru cilindri, de la cele nichelate si cromate, pana la nuante de bronz, auriu satinat sau antichizat.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Echipa Euro-Wood te ajuta sa adaugi aceste atribute vitale afacerii tale. Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>