Asa cum bucataria sau baia reprezinta cartea de vizita a unei casa la interior, acelasi lucru putem spune despre tamplarie, daca privim locuinta de la exterior. Aceasta poate fi pastrata in bune conditii cu ajutorul gamei de lacuri si vopsele pentru usi si ferestre de la Euro-Wood, care asigura tocurilor, usilor si ramelor un aspect ingrijit, conferind totodata rezistenta si fiabilitate acestora.

Din acest punct de vedere, gama noastra de produse pentru exterior este conceputa pe baza de apa, ceea ce asigura atat o impregnare eficienta, precum si o uscare rapida a tamplariei noastre din lemn. De asemenea, va punem la dispozitie lacuri recomandate pentru aplicare industriala, ideale pentru ferestre, la exterior, precum si pentru usi. Ca amanunt, sortimentele de lacuri si vopsele pentru usi si ferestre pot fi aplicate atat cu pensula, cat si cu aparate speciale de pulverizat, pentru o intindere uniforma si acoperirea tuturor colturilor care, altminteri, ni s-ar parea inaccesibile.

Simti ca usa ta de la intrare nu este sufficient de bine protejata impotriva factorilor de mediu si a eventualelor pericole reprezentate de insecte, umezeala sau mucegai? Ai la dispozitie gama de lacuri bicomponente pe baza de apa. Acestea confera materialului pe care este aplicat o rezistenta mecanica si chimica foarte buna, astfel incat usa ta de la intrare sa fie o adevarata sursa de siguranta pentru locuinta ta.

Iar pentru ca tamplaria ta din lemn sa isi pastreze nuanta naturala, ai la dispozitie solutiile impregnante speciale de la Euro-Wood, incolore, care pot fi aplicate fara grija pe orice suprafata. Iar pentru ca tamplaria ta sa arate ca noua si dupa o perioada indelungata de folosinta, gama noastra de lacuri si vopsele pentru usi si ferestre contine filtre speciale pentru razele ultraviolete, care impiedica ingalbenirea prematura sau schimbarea culorii naturale a lemnului.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Echipa Euro-Wood te ajuta sa adaugi aceste atribute vitale afacerii tale. Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>