Gama completa de broaste pentru usi interioare si exterioare, cu sau fara falt

Euro-Wood recomanda broastele AGB pentru usi interioare sau exterioare, garanteaza fiabilitatea lor si ofera numeroase modele pentru toate tipurile de aplicatii: incuietori pentru usi de interior, usi de intrare, usi glisante si bai.

Miscare rapida si siguranta

Broasca pentru usi de interior/exterior AGB asigura inchiderea silentioasa a usilor, este usor de montat, iar in cateva secunde limba acesteia se poate orienta in functie de directia de deschidere a usii (DX/SX).

Toate modelele de broaste sunt fiabile si robuste

Noi, echipa Euro-Wood, va asiguram ca toate broastele sunt testate constant in laboratoarele producatorului AGB, la sute de mii de cicluri de inchidere-deschidere, mentinandu-si perfecta funtionalitate. Mai mult chiar, excelenta calitate a finisajelor este garanta prin teste periodice in ceata salina.

Aspect placut, finisaje diverse

Multitudinea modelelor de broaste AGB raspunde oricaror solicitari ale arhitectilor (aspect clasic sau modern), iar gama de finisaje acopera orice dorinta (nuante RAL, auriu, bronzat, inox sau cromat).

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Echipa Euro-Wood te ajuta sa adaugi aceste atribute vitale afacerii tale. Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>