ADLER este lider pe piata Europei in domeniul productiei de materiale pentru finisarea lemnlui. Compania a fost infiintata in anul 1934 si are productia principala axata pe produsele ecologice pe baza de apa. Produsele de calitate superioara si suportul tehnic oferit, fac din ADLER partenerul ideal pentru producatorii de tamplarie si mobilier din lemn.

Produse pentru usi si ferestre

Usile si ferestrele sunt cartea de vizita a casei. Conform evaluarilor ecologice, in productia de ferestre si usi, lemnul este materialul cel mai compatibil cu mediul. Sigiliul „Protect by ADLER” va garanteaza vopsirea usilor, ferestrelor sau mobilierului cu un produs de inalta calitate. Tehnologia ciclurilor de vopsire ADLER precum si produsele de curatare si intretinere garanteaza o durabilitate in timp a filmului de lac. ADLER acorda multa atentie si usilor de exterior. Usa nu este doar un simplu element arhitectural al casei, ci si un element de protectie al acesteia. Datorita produsului Aquawood Protor pentru usi de exterior, ADLER pune la dispozitia clientilor sai un sistem inovativ si rezistent de calitate superioara si aplicare facila.

Protectia lemnului la exterior cu lacuri si vopsele de calitate superioara

ADLER-specialistul in protectia lemnului. Lemnul este un produs unic. In decursul anilor poate suferi numeroase modificari in functie de clima, umiditate si mediu. Agenti precum mucegaiul, ciupercile albastre, parazitii si insectele pot degrada in timp structura lemnului. Finisajele ADLER protejeaza si infrumuseteaza lemnul. Supuse la numeroase teste, aceste produse nu sunt nocive omului sau mediului. Vasta gama de produse ADLER pe baza de apa si solvent asigura: protectia lemnului, finisaje moderne si culori variate. Garanteaza solutii optime pentru diferite aplicari–ADLER vine cu solutii la orice cerere.

Ceara, uleiuri, finisaje pentru interior

Suprafete protejate in mod natural. ADLER pune un accent deosebit atat pe protejarea mediului, cat si pe frumusetea naturala a lemnului. Cu noua linie „Legno” ADLER ofera protectie naturala pentru suprafete din lemn: Legno-Oil, Legno- Wachs, Legno-Hartwachsol, Legno-Color, Legno Pflegeol. ADLER Legno-Ol este un produs universal, care patrunde in lemn impermeabilizand si protejand suprafetele. Produsele din aceasta gama destinata lemnului pot aplicate pe mobilier, tavane sau podele din lemn masiv – oriunde, in cazul in care optati pentru protectia naturala. Pentru protectia lemnului la interior a fost creat produsul ADLER Innenlasur, in diferite nuante naturale. Datorita acestui produs lemnul este protejat la ingalbenirea cauzata de razele UV, mentinandu-se astfel frumusetea naturala a culorii pentru multi ani.

Vopsele pentru mobilier/parchet

Cea mai buna protectie pentru mobila si parchet. Lemnul este un material natural care contribuie la crearea unui ambient confortabil unde putem gasi momente placute de liniste si relaxare. In acelasi timp lemnul este un material foarte delicat ce trebuie protejat de murdarie, umiditate si praf. Alegand produsul care ofera protectie optima reusiti sa pastrati calitatile naturale ale lemnului pentru multi ani. Vopselele ADLER, fie pe baza de apa sau solvent, ofera un standard inalt de calitate, atat in termeni de rezistenta mecanica si chimica, cat si in termeni de usoara utilizare. ADLER ofera, de asemenea, produse pentru pardoseli din lemn si parchet. Vopselele acopera suprafata oferind protectie chimica si mecanica optima si pun in valoare frumusetea naturala a lemnului.

 

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>