Locuinta dumneavoastra va fi protejata mai bine impotriva factorilor externi precum ploaie, vant sau zgomot, cu ajutorul sistemelor de feronerie pentru obloanele din lemn, oferite de Euro-Wood. Iar cum acestea sunt montate la exterior, este de la sine inteles ca materialele componente, incepand de la lamelele orientabile si pana la elemente de feronerie pentru obloane, trebuie sa fie din materiele de calitate, capabile sa reziste intemperiilor si uzurii survenite la functionare indelungata.

Euro-Wood va ofera o gama completa de elemente de feronerie pentru obloane, care va garanteaza o functionare adecvata si o durablitate a sistemelor de inchidere, culisare si etanseizare. Astfel, in depozitele noastre veti gasi cele mai performante sisteme de inchidere cu tija sau inchidere multipunct, zavoare, balamale pentru tocuri si cercevele.

Alege siguranta, prin gama inovativa de Ariete pentru obloane.
Nu in ultimul rand, in operatiunea de montaj si alegere de feronerie pentru obloane veti avea nevoie de coltare si bandele, alaturi de o gama completa de finisaje si accesorii.

Unul dintre cele mai mari riscuri la adresa usilor si ferestrelor il reprezinta nu doar folosirea indelungata, ci trantirea puternica cauzata de curentii de aer sau chiar de neatentia utilizatorilor. Aceasta problema este rezolvata de Euro-Wood prin oferirea de sisteme inovative de opritoare pe balama, pe zid sau automate, care vor conferi siguranta si folosinta indelungata sistemelor dumneavoastra de obloane din lemn.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>