Clientul este pe primul loc

Acesta este principiul care sta la baza oricarei decizii a companiei Euro-Wood. Orientarea catre client este politica noastra comerciala si reprezinta principala valoare a echipei ce ne caracterizeaza.

Calitate. Profesionalism. Siguranta. Eleganta.

Acestea sunt atributele care ne ghideaza intreaga activitate. Dupa aceste criterii ne alegem produsele din oferta, iar oamenii din echipa noastra le respecta cu strictete. Clientii nostri cumpara produse si primesc solutii tehnice si inovative. Calitatea produsului, serviciul rapid si competitiv, reprezinta valorile fundamentale pentru consolidarea si dezvoltarea pozitiei noastre pe piata.

Oamenii, ideile, know-how-ul si cercetarea sunt atuurile noastre si valorile reale pe care ti le oferim. Misiunea noastra este de a analiza tendintele pietii si printr-o corecta interpretare a exigentelor clientilor nostri sa oferim produse de o calitate superioara si solutii tehnice pentru optimizarea costurilor de productie.

Consultanta si asistenta tehnica la montaj gratuite

Ne informam si ne pregatim zilnic ca sa iti raspundem in orice moment si la orice problema. Solutiile oferite de Euro-Wood sunt de actualitate si iti garanteaza productia unor ferestre si usi din lemn de cea mai buna calitate.

Inovatie, respect fata de mediu, durabilitate

Echipa Euro-Wood este mereu preocupata de optimizarea costurilor de productie si de aducerea pe piata din Romania a noutatilor din domeniul prelucrarii lemnului, a celor mai noi accesorii realizate din materiale care respecta mediul, certificate dupa cele noi standarde europene si rezistente timp indelungat.

Colaboram cu cei mai importanti producatori europeni de utilaje si acesorii pentru tamplaria din lemn: feronerie Alban Giacomo SpA, lacuri si vopsele Adler Lacke si Icro Coatings, manere Linea Cali SRL si Ghidini Pietro Bosco SpA, garnituri Roverplastik SpA, profile din aluminiu Europrofili Group, sisteme de culisare pentru interior Pettiti Giuseppe SpA si Villes 2000, masini si produse pentru slefuirea lemnului Mirka Ltd, chituri pentru lemn Impa, utilaje pentru prelucrarea lemnului RS Wood, sisteme orientabile pentru obloane Naco, pistoale si pompe pentru vopsit Walmec SpA.

Trimite-ne un mesaj si in maxim 24 ore vei primi raspuns la orice solicitare.

Iti garantam operativitate si livrare gratuita de marfa cu masinile Euro-Wood.

Echipa Euro-Wood lucreaza alaturi de tine pentru cresterea prestigiului afacerii tale!

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>