O usa frumoasa nu valoreaza aproape nimic fara o etansare perfecta, cu izolarea locuintei tale in fata curentilor de aer, dar si a fumului, mirosurilor si chiar zgomotului. Euro-Wood ofera o gama diversificata de garnituri de etansare pentru tamplaria ta, indiferent ca vorbim despre usi sau ferestre, la orice dimensiune si din orice material. Asigurăm garnituri de etansare din PVC, termoplastic sau EPDM, materiale ce confera acestor produse elasticitatea si rezistenta la uzura necesara, indiferent de factorii de mediu.

Garniturile din PVC puse la dispozitie de Euro-Wood asigura nu doar o etansare perfecta a locuintei sau spatiului tau de birouri, ci sunt perfect compatibile cu lacurile si vopselele folosite la impermeabilizarea materialului lemnos. Modul alveolar de constructie al acestora asigura o buna etanseizare in fata factorilor de mediu, dar si impotriva zgomotului.

Printre principalele caracteristici ale garniturilor, enumeram elasticitatea, resistenta in timp, fiabilitatea si rezistenta la razele ultraviolete si temperaturi inalte. De asemenea, gama de garnituri de etansare de la Euro-Wood se preteaza la spatiile in care avem variatii mari de temperatura, in intervalul -30 pana la +80 de grade Celsius. Nu in ultimul rand, acestea beneficiaza de montaj facil, atat manual, cat si automatizat.

Unul dintre principalele atuuri ale garniturilor de etansare oferite de firma noastra este reprezentat de reducerea pierderilor de caldura. Acest lucru va conduce la o eficienta termica sporita a spatiului tau de locuit, cu reducerea semnificativa a costurilor la energie.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Echipa Euro-Wood te ajuta sa adaugi aceste atribute vitale afacerii tale. Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>