Conditiile meteorologice, diferentele de temperatura sau, pur si simplu, trecerea timpului, pot face ca obiectele tale de mobilier sau tamplaria unei case sa se deterioreze in timp. Astfel, nu doar ca lemnul isi pierde din culoare si din stralucire, dar pot aparea si fisuri sau crapaturi, precum si carii cauzate de insecte ori umiditate. Din acest punct de vedere, Euro-Wood pune la dispozitia consumatorilor o gama completa de produse destinate protectiei lemnului, dar si pentru eventuale reparatii si retusuri, atunci cand este necesar.

Daca avem de-a face cu fisuri si crapaturi ale mobilierului sau tamplariei, specialistii Euro-Wood recomanda produsele sale pe baza de chit pentru lemn, care sunt ideale pentru efectuarea micilor retusuri. In astfel de situatii putem folosi un chit pentru lemn monocomponent, pe baza de apa, care este recomandat pentru suprafetele de interior. Astfel, indiferent ca vorbim despre o crapatura in parchet, in tocul de la usa sau chiar la bratul unei canapele, cu ajutorul acestui chit pentru lemn golurile vor fi acoperite, redand lemnului aspectul sau uniform si natural.

Astfel, chitul pentru lemn de la Euro-Wood are capacitatea de a umple eficient fisurile aparute, aplicarea facandu-se extrem de simplu, cu ajutorul unui spaclu. Chituirea gaurilor si a fisurilor aparute in lemn nu reprezinta insa singura operatiune pe care trebuie sa o faci in astfel de cazuri. Pentru redarea frumusetii si stralucirii se procedeaza apoi la slefuire, cu granulatie adecvata recomandata de producator, prrecum si aplicarea restului tratamentelor de impermeabilizare si lacuire, pe care le ai la dispozitie apeland la specialistii Euro-Wood.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Echipa Euro-Wood te ajuta sa adaugi aceste atribute vitale afacerii tale. Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>