Pullex Silverwood, o sclipire de ingeniozitate

Te-ai gândit vreodată că lemnul poate sclipi feeric în lumina soarelui? Cu Pullex Silverwood de la ADLER totul este posibil.

Conceput ca o glazură de exterior, Silverwood asigură un aspect uniform şi frumos încă de la început. Pigmenții argintii din glazură creează în mod repetat efecte de lumină.

În funcție de modul în care soarele strălucește pe el, se reflectă și arată diferit, ca și cum ar fi predominante diferite nuanțe de gri metalic.

Datorită acestor efecte de lumină, arhitecţii şi designerii îl preferă pentru faţade din lemn care uimesc prin eleganţă şi îndrăzneală.

Fie că vorbim despre case de vacanţă, cabane, hoteluri sau sedii de instituţii, Silverwood conferă suprafeţelor tratate o strălucire aparte şi un aspect deosebit.

Dincolo de aceste atuuri vizuale, echipa ADLER a conceput Pullex Silverwood în aşa fel încât să protejeze timp îndelungat lemnul expus la condiţiile exterioare şi la dăunători fără să-i diminueze în vreun fel proprietăţile naturale.

Beneficiile produsului

 • Glazură de impregnare cu pigmentare specială și efect de patină argintie
 • Efect rustic deosebit de pronunțat și aspect de lemn vechi
 • Stabilitate excelentă la condiţiile meteorologice
 • Nu este necesară revopsirea datorită patinei în curs de dezvoltare. Fără peeling
 • Eficient împotriva insectelor, ciupercilor și petelor albastre

Proprietăți speciale

 • Protejează lemnul
 • Rezistenţă UV
 • Potrivit pentru componente instabilite din punct de vedere dimensional
 • Inodor / neutru
 • Gata de folosire
 • Rezistență bună la ploi, ninsori, umezeală, vânt.

Haideţi tratăm lemnul cu tot respectul cuvenit. Să-i asigurăm o viaţă cât mai lungă printr-o prelucrare corectă şi o protejare potrivită folosinţei.

Lăsat la voia intemperiilor, lemnul se degradează. Fie că vorbim de umezeală sau uscăciune, de dăunători sau mucegaiuri, de razele directe ale soarelui sau frig extrem, lemnul este materie organică şi se comportă ca atare. Printr-o întreţinere corectă şi constantă, construcţiile din lemn pot rezista milenii şi, astfel, putem proteja pădurile.

Protejând lemnul, salvăm pădurile copiilor noştri!

Află mai multe despre prelucrarea şi protejarea lemnului pe pagina noastră de Noutăţi sau contactează-ne.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Pullex Silverwood, o sclipire de ingeniozitate

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>