ADLER® – Efectul antichizat “Cabana alpina”

Iti place efectul antichizat al cabanelor de la munte? ADLER® va arata cum sa realizati acest efect cu usurinta pe fatadele din lemn.

Cabanele de la munte sunt supuse razelor UV si intemperiilor pe tot parcursul anului. Acest lucru duce la formarea rapida a fatadelor din lemn gri sau ars, cu jocuri de culoare interesante. Desigur, un astfel de rezultat necesita timp si rabdare, deoarece un astfel de rezultat nu este atins intr-o singura noapte. Sau da? Cu noul efect antichizat “Cabana alpina ADLER®” puteti crea acest efect asupra lemnului nou si intr-un mod complet personalizabil in functie de gustul personal, in cativa pasi. In plus, nu veti avea nevoie de produse speciale, ci pur și simplu Pullex 3in1-Lasur in doua nuante diferite.

Pentru acest exemplu am folosit Pullex 3in1-Lasur in nuanta RAL 9005 si Pullex 3in1-Lasur in nuanta Teak. Mai jos vom explica cu se realizeaza acest finisaj, pas cu pas.

Pasul 1: Suportul de lemn trebuie periat folosind o masina speciala de periat sau puteti folosi lemn de molid gata periat. Suprafata care urmeaza sa fie vopsita trebuie sa fie uscata, curata și fara urme de praf.

Pasul 2: Primul strat, aplicati produsul Pullex 3in1-Lasur in nuanta RAL 9005 pe lambriul de lemn periat. Aplicarea va fi mai usoara cu ajutorul pensulei Solvamaxx-Pinsel. Se incepe cu vopsirea marginilor, apoi cu restul suprafatei. Lasati finisajul sa se usuce intre 4 si 6 ore, dupa acest timp va fi inca umed.

Pasul 3: Incepeti prin a peria lemnul inca umed. Cel mai bun rezultat este obtinut prin procedare manuala cu o perie de fier. Puteti peria lemnul, de asemenea in directia contra-fibra. Indepartati praful de la slefuire si lasati lemnul sa se usuce timp de 6 ore.

Pasul 4: Aplicati stratul urmator si ultim cu Pullex 3in1-Lasur în nuanta Teak, care va da lemnului o nota rosiatica. Procedati ca si la primul strat: intai marginile, apoi intreaga suprafata. Lemnul vopsit trebuie lasat la uscat timp de o noapte, 12 ore.

Acesta este efectul cabana de la munte sau cabana alpina, inspirat de efectul rosiatic al cabanelor arse de soare.

Puteti incerca si alte combinatii de culoare.

Pentru un efect mai maro si galben puteti utiliza combinatia de Pullex 3in1-Lasur in nuanta RAL 9005, urmat de un al doilea strat de Pullex 3in1-Lasur in nuanta Kiefer.

Vrei o suprafata deschisa si gri? Poti combina Pullex 3in1-Lasur în nuanta RAL 7036 cu Pullex 3in1 in nuanta cu ST 05/4 Silberrücken.

Gasesti toate produsele necesare pe shop.euro-wood.ro.

Aşadar, Pullex 3in1 Lasur:

Varianta 1: RAL 9005 Tiefschwarz și Teak

Varianta 2: RAL 9005 Tiefschwarz și Kiefer

Varianta 3: RAL 7036 Platingrau și ST 05/4 Silberrücken.

 

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul ADLER® – Efectul antichizat “Cabana alpina”

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>