Faţade eficiente din lemn

Arhitectura contemporană folosește din ce în ce mai mult acest mod de acoperire a fațadelor datorită modului său unic de a îmbina stilul și caracterul practic . Fațadele din lemn conferă fiecărei case acel ceva deosebit de atractiv și familiar și se îmbină armonios în orice stil arhitectural, indiferent dacă este modern sau tradițional.

Fațadele protejează casa de intemperii, fără măsuri de protecție, condiţiile climatice pot creşte riscul de deteriorare. Lemnul devine maro, gri sau dacă ciupercile și mucegaiul se simt confortabil în el, chiar negru. Niciun proprietar nu vrea să suporte această priveliște inestetică. Experții recomandă, așadar, vopsirea fațadelor din lemn cu vopsele sau glazuri de protecție împotriva intemperiilor. Acestea garantează o protecție pe termen lung a lemnului și o frumusețe nobilă pentru mulți ani fără a afecta vitalitatea lemnului.

Nu contează dacă este vorba despre efecte metalice strălucitoare, o patină uniformă, efecte de cabană alpină sau suprafețe naturale, mate, aproape toate dorințele de design pot fi îndeplinite.

Fuziunea dintre natură și design-ul modern

Glazurile, cum ar fi Pullex Silverwood, anticipează elegant îngrijirea naturală și asigură un aspect uniform, frumos încă de la început. Pigmenții argintii din glazură creează în mod repetat efecte de lumină. În funcție de modul în care soarele strălucește pe el, se reflectă și arată diferit, ca și cum ar fi predominante diferite nuanțe de gri metalic.

Elementele de molid au fost acoperite cu glazură Pullex Silverwood în nuanța gri-aluminiu, iar acest aspect face o punte între clădirile istorice, arhitectura de zi cu zi și clădirile contemporane (foto: Dennis Müller).

faţade lemn

Pullex Silverwood pigmentat gri-aluminiu amestecat cu Pullex Color RAL 9005 (2:1) oferă aspectul nobil, gri închis al fațadei de molid. Rezultatul, un “eye-catcher” cu totul special (Foto: Dekamo & Günter Richard Wett).

Aspect metalic exclusiv

Pigmentarea specială a vopselei metalice pentru lemn, asigură aspectul metalic strălucitor și permite efecte spectaculoase prin reflexia puternică a luminii. Stratul de glazură strălucește ca grafitul și este adesea folosit în stilurile arhitecturale vechi cât şi în tendințele orientate spre design-ul minimalist şi modern.

faţade lemn

Stratul de glazură Pullex Silverwood este adesea folosit ca element stilistic arhitectural: futurist și atemporal în același timp. Aspectul exclusivist poate fi realizat cu diferite nuanțe.

Atrăgător colorate

Fațada este unul dintre primele lucruri pe care le observi la o clădire. Fațadele din lemn colorate sunt prietenoase și primitoare. Nu există aproape nicio limită pentru opțiunile de design și culoare. De la fațade din lemn în roșu tipic suedez până la un albastru-gri nobil, orice doriți este posibil. Cele mai bune sunt vopselele opace, de protecție împotriva intemperiilor, cum ar fi Pullex Color sau varianta pe bază de apă Pullex Aqua-Color.

Ecologic, durabil și autentic

Uleiurile ecologice din lemn precum Pullex Aqua-Terra sunt fabricate din materii prime selectate, regenerabile și nu conțin compuși chimici pentru lemn. Rezultatul final va fi o suprafață mată cu un aspect deosebit de plăcut, catifelat.

faţade lemn

Aspectul modern al cabanei alpine

Cabanele alpine sunt expuse la razele UV și la alte influențe ale mediului pe tot parcursul anului. Acest lucru duce adesea la fațade din lemn cenușiu și ars, cu efecte de culoare interesante. Dar asta necesită timp și răbdare pentru că aceste fațade unice nu sunt create peste noapte. Sau sunt? Acum puteți crea singuri efectul în doar câțiva pași.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Faţade eficiente din lemn

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>