Culoare! Ce limbaj profund și misterios…

“Culoare! Ce limbaj profund și misterios, limbajul viselor.” – Paul Gauguin

Haideţi să pătrundem împreună în limbajul viselor cu un produs revoluţionar pentru protejarea lemnului, creat de echipa ADLER – Lignovit Color STQ.

Lignovit Color STQ este o lazură opacă, disponibilă în toată gama de culori RAL sau NCS. Aceasta ceara este un produs ideal pentru suprafețe expuse la UV, cum ar fi balcoane, terase, garduri, structuri de acoperiș, mobilier de grădină sau obloane din lemn. De asemenea, această lazură poate fi aplicată cu succes pe stupii de albine, deoarece este un produs ecologic care nu dăunează sănătății acestora.

Lignovit Color STQ (sau ceara Color STQ) este un produs extraordinar ce își păstrează aspectul și caracteristicile optice timp îndelungat. Lazura prezintă rezistență maximă la efectul de îngălbenire sau decolorare.

Culori aprinse sau doar nuanțe pastelate, pentru Lignovit Color STQ nimic nu este imposibil! Cu o putere de acoperire ridicată și cu un conținut bogat în pigmenți de oxid de fier, această lazură oferă o bună rezistență la agenții atmosferici, garantând un aspect perfect al suprafeței timp îndelungat.

Cu ceara Lignovit Color STQ se pot obține fațade extraordinare din lemn in diferite tonalități de culoare, dar ce pastrează și aspectul de lemn natur.

Eşti producător de mobilier de grădină?

Echipa Euro-Wood te poate îndruma să alegi cele mai bune soluţii pentru proiectele tale. Suntem la un apel distanţă… 0728 718 718 sau ne poţi trimite un mesaj.

Eşti pasionat de design interior şi exterior?

În magazinul nostru online găseşti produse care să te inspire în realizarea visurilor tale. Fie că este vorba despre mult căutatele sisteme de culisare pentru interior de la Villes2000 sau cele de exterior produse de AGB Italia ori despre mânerele deosebite de la Linea Cali, pe shop.euro-wood.ro găseşti tot ce ai nevoie. Urmăreşte rubrica noastră de Noutăţi pentru a afla care sunt trendurile şi tendinţele în designul interior/exterior european.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Culoare! Ce limbaj profund și misterios…

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>