Construiește-ți mobilier de grădină din paleți😉

Construiți-vă singur mobilier cu paleți din lemn, tendința se răspândește și câștigă adepți din ce în ce mai entuziaști. Paleții din lemn par a fi o sursă inepuizabilă de inspirație pentru cei creativi. Cu greu există o piesă de mobilier care să nu poată fi construită din paleți. Mai jos veți găsi o mulțime de idei interesante pentru mobilier original și elegant din paleți. Dacă mobilierul este în exterior, este recomandat să îl tratați cu soluţii de protecție pentru lemn ce asigură rezistenţă la intemperii, ca măsură de precauție.

mobilier de grădină din paleţi

Top 10 mobilier din paleți

Să aruncăm o privire la ce mobilier din paleți puteți construi. În primul rând, există numeroase piese practice și eficiente pentru grădină. Copiii iubesc leagănul grozav și propria lor cutie de nisip. Trandafirii rambler se împletesc în jurul pergolei originale. După muncă, vă puteți relaxa în sfârșit în sezlong sau poate pe un scaun confortabil.

1. Balustradă de flori

mobilier de grădină din paleţi
2. Fotoliu și canapea de exterior

mobilier de grădină din paleţi
3. Pergolă de grădină

mobilier de grădină din paleţi
4. Comodă


5. Piscină

mobilier de grădină din paleţi
6. Scaun de plajă


7. Suporturi pentru flori

mobilier de grădină din paleţi
8. Leagăn


9. Măsuță de cafea


10. Canapea în aer liber

mobilier de grădină din paleţi

Cum pregătiți paleții pentru asamblare?

În stare brută, în general paleții nu sunt potriviți pentru construcția de mobilier. Conțin așchii de lemn, prezintă semne de uzură și sunt în mare parte murdari și prăfuiți. Cu stratul potrivit de vopsea, suprafața este netezită și bine protejată de toate influențele vremii.Pentru a curăța temeinic europaleții, a-i șlefui și apoi a-I vopsi sau glazura, veți avea nevoie de următoarele materiale: pensulășmirghelvopsea sau glazură.

Pasul 1: Curățați paleții

Pentru a face acest lucru, luați un turbojet sau un vas cu apă și o perie. Curățați bine paletul, apoi lăsați-l să se usuce.

Pasul 2: Șlefuiți paleții

Este foarte ușor să obțineți așchii de lemn pe paleții nelustruiți. Prin urmare, șlefuiți suprafața netedă cu șmirghel de la MIRKA. Începeți cu șmirghel grosier (granulație 40-80), apoi folosiți șmirghel mediu-grosier (aprox. 150 granulație) și la final șmirghel mai fin (granulație 180-220). Alternativ, puteți folosi o maşină de şlefuit MIRKA. De asemenea, vă recomandăm să rotunjiți ușor marginile.

Pasul 3: Vopsirea paleților

Pentru mobilierul de grădină din paleți, care este puternic afectat de intemperii, cel mai bine este să tratați mai întâi lemnul cu Lignovit Primo de la ADLER. Aceast produs de finisare se aplică cu o pensulă și ar trebui să se usuce timp de aproximativ patru ore înainte de următorul pas.

Lemnul este astfel protejat optim împotriva efectelor intemperiilor, a dăunătorilor lemnului și a ciupercilor.

Dacă vopsiți paleții cu  Lignovit Color STQ cel mai bine este să puneţi vopseaua într-o  tavă pentru vopsea şi să o aplicați cu un trafalet mic. Pictați unghiurile și colțurile cu o pensulă. După un timp de uscare de aproximativ 4 – 6 ore repetați procesul.

Dacă glazurați paleții cu  Lignovit Lasur, alt produs de finisare din gama ADLER, luați pensula și cu două straturi aplicate obțineți un rezultat perfect.

Și nu uitați: trebuie să lăsați vopseaua sau glazura să se usuce bine înainte de a asambla mobilierul!

Arată-ne proiectul tău ADLER și primești un şorţ gratuit!

Așteptăm cu nerăbdare proiectele tale. Arată-ne proiectele tale în facebook și etichetează-ne. Ca o mică mulțumire, primile zece proiecte vor fi răsplătite cu câte un şorţ Euro-Wood.

La Euro-Wood găseşti şi gama completă de produse pentru finisarea lemnului marca MIRKA, dar şi lacurile şi vopselele de la ADLER.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Construiește-ți mobilier de grădină din paleți😉

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>