Noutati

DUO – noua închidere pentru broaşte brevetată de AGB

inchidere pentru broaste

Design brevetat.  Solidă și durabilă. Închidere ușoară, fluidă. Extrem de silențioasă. Reversibilitate.

Duo de la AGB® are un design inovator și a fost realizată prin coturnarea metalului și a materialelor plastice cu caracteristici de auto-lubrifiere.

AGB® a îmbinat cele mai bune calități ale celor două materiale, asigurând robusteţe și silențiozitate în timpul mișcării de închidere.

Cele patru ghidaje laterale conduc mișcarea limbii până când acesta face cursa completă, asigurând fluiditate, funcţionalitate, ușurinţă la manevrare și silenţiozitate maximă la închidere.

Sicurezza 2.0 face parte din noua generaţie de broaște de siguranţă din gama AGB, care vine echipată din standard cu noua limbă de închidere brevetată DUO. Aceasta a fost desenată și creată să respecte standardul European de referinţă EN 12209.

Calitate, profesionalism, siguranta, eleganta.

Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Contacteaza-ne! Specialistii Euro-Wood vor gasi cele mai bune solutii pentru concretizarea proiectelor tale indraznete.

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>