Noutati

Manere Liberty pentru usi si ferestre

manere liberty

Colecția de manere Liberty comercializata de Euro-Wood intruchipeaza esenta pura a miscarii artistice Art Nouveau. Aceasta miscare s-a nascut ca raspuns la productia industriala a obiectelor in secolul al XIX-lea unde, pentru a scapa de standardizarea produsului, artistii le-au infrumusetat cu o nota personala pentru a le face unice.

Caracteristica dominanta a colectiei de manere este, de fapt, pretioasa Art Nouveau ce face deosebirea de celelalte game de manere. Colectia Liberty de manere și accesorii se caracterizeaza printr-o eleganta decorativa accentuata de linii fine si sinuoase, care se impletesc armonios.

Designerii Linea Calì s-au inspirat din natura in crearea acestor manere (stilul Liberty din Italia este cunoscut si sub denumirea de „stil floral”), modernizand elementele si modelandu-le pe obiecte in forme functionale, cum ar fi un maner pentru usa de intrare sau un buton, facandu-le unice si inimitabile.

In toate colectiile de manere gasim confortul care a diferentiat intotdeauna produsele Linea Calì; manerele au fost create pentru a se potrivi fiecarei maini, oferind o senzatie placuta la atingere. In cazul colectiei de manere Liberty aceste caracteristici sunt valabile atat pentru manerele clasice pentru usi, cat si pentru seria de manere tragatoare ce este compusa din 3 modele.

Colectia de manere Liberty este disponibila in urmatoarele finisaje:

– auriu lucios (OZ),

– auriu imbatranit (OF),

– patinat (PM)

– gri mat (TM).

Colectia de manere Liberty este formata din 22 de modele de manere si accesorii pentru ferestrele si usile unei cladiri. De la manerul clasic cu rozeta pana la manerul ferestrei, cel pentru usi glisante, butoni, manere tragatoare, cuier sau chei vintage, manerele Liberty pot reprezenta alegerea ideala in amenajarea unei locuinte in stil vintage.

Alegand aceasta colectie nimic nu este lasat la voia intamplarii. In acest fel este posibil sa completati in detaliu un mediu mobilat in stil clasic, facand intregul armonios si deosebit de elegant.

Contacteaza-ne, iar orice proiect indraznet va deveni realitate. Echipa Euro-Wood vine cu solutii in intampinarea oricaror exigente.

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>