Noutati

Foloseste ADLER daca vrei sa protejezi cel mai bine lemnul expus la intemperii

lemn expus

Atunci cand folosesti ca material de constructie lemnul desavarsesti un proiect nobil, dar cu o singura conditie: sa folosesti in finisarea lui doar produse de calitate. O tratare gresita a lemnului expus la intemperii, cu produse neadecvate, strica deseori aspectul constructiei.

De ce se intampla acest lucru?

Pentru ca de cele mai multe ori se utilizeaza vopsele nepotrivite pentru tratarea lemnului expus la intemperii, iar finisajul afisat pe suprafata din lemn devine neprietenos, poate chiar respingator.

In imaginile afisate mai jos am expus ce inseamna sa folositi lacurile si vopselele neadecvate pentru lemn, respectiv diferenta rezultata daca se folosesc lacurile si vopselele ADLER pentru lemn, din gama Lignovit sau din gama Pullex. Solutiile de finisare Adler va garanteaza suprafete perfecte pentru constructia Dumneavoastra si aceasta va rezista la intemperii.

Utilizand solutiile de finisare potrivite fiecarui plan de constuctie, respectiv solutiile certificate pentru tratarea, lacuirea sau vopsirea lemnului, putem sa obtinem o suprafata cu aspect placut, cu rezistenta mare in timp, astfel incat lemnul utilizat in planul arhitectural sa innobileze aspectul locului pe care il numim “acasa”.

Intreaga gama de produse Adler destinata finisarii lemnului o gasiti in oferta Euro-Wood. Contactati tehnicii Euro-Wood si veti afla de ce produse aveti nevoie, cum sa folositi aceste produse de finisare pentru a avea un aspect ingrijt si proaspat al casei timp indelungat.

De ce sa alegeti produse ADLER?  Pentru ca ne recomanda proiectele realizate ce au trecut testul timpului, au fost executate in urma cu cel putin 10 ani si isi pastreaza aspectul impecabil si in prezent. Intra pe www.euro-wood.ro pentru a afla mai multe detalii despre produsele ADLER si nu numai!

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>