Noutati

Finisaj rezistent in timp de la ADLER pentru ferestre si usi din lemn

finisaje rezistente in timp

Orice proiect arhitectural poate deveni realitate, poti avea usi si ferestre in toata gama coloristica daca folosesti ciclurile de vopsire/lacuire de la ADLER, incepand cu finisaje traditionale lacuite ce accentueaza design-ul natural al lemnului, pana la finisaje moderne opace, in ton cu arhitectura vremurilor actuale si de ce nu chiar si cu efect metalizat.

ADLER este leader in productia lacurilor si vopselelor pentru lemn si nu numai, firma austriaca este recunoscuta la nivel european pentru calitatea si garantia produselor fiind mereu interesata de inovatie si respectarea mediului. O mare parte din produsele sale sunt dedicate lemnului oferind solutii de finisare pentru lemn atat la interior cat si la exterior, pentru mobilier, parchet, placari.

finisaje rezistente in timpCiclul de vopsire/lacuire ADLER dedicat ferestrelor si usilor din lemn cuprinde un prim strat de impregnant cu capacitate foarte buna de uniformizare a culorii datorita formulei speciale bazata pe tehnologia cu nanoparticule ce stabileste absortia uniforma a culorii chiar si in cazul lemnului cu densitati diferite cum ar fi pin sau molid, sau in cazul lemnului stratificat imbinat in dinti.

Urmatorul strat este cel intermediar, cel de grund, care are rol de izolare si stabilizare a suprafetei lemnului reglandu-i astfel capacitatea de absorbtie a apei din atmosfera.

Ultimul strat este cel de lac, cu aplicare usoara atat in plan vertical- datorita tixotropiei, cat si in plan orizontal, cu rezistenta foarte buna la intemperii si agenti atmosferici, cu rezistenta UV extraordinara. Nuantele alese nu sufera modificari cromatice de-a lungul timpului.

Ciclul de finisare opac, pentru usi si ferestre moderne din lemn, se realizeaza de asemenea in trei pasi simpli, incepand in prima faza cu impregnarea suprafetei pentru a-i asigura lemnului protectia impotriva ciupercilor, albastrelei, mucegaiului si a putrefactie, cat si impotriva insectelor daunatoare lemnului.

Stratul urmator in finisare este cel de grund alb, cu capacitate de izolare si umplere a suprafetei de lemn, ofera vopselei un suport stabil, perfect izolat, astfel incat taninii sau alte extracte din lemn sa nu interfereze cu nuanta finala.

Ultimul strat, vopseaua finala, ce poate fi in orice nuanta RAL/NCS sau chiar si cu efect metalizat daca se doreste, ofera o protectie foarte buna la intemperii si agenti atmosferici, se aplica usor pe orice suport din lemn, are o cu rezistenta mare la UV, fara a avea schimbari cromatice in timp.

Tineti minte! Pentru finisaje rezistente in timp, va sfatuim sa parcurgeti cei 3 pasi: 

  1. impregnant
  2. grund
  3. vopsea sau lac

Folositi solutiile de finisare a lemnului de la ADLER, contactati tehnicii Euro-Wood pentru a afla ce produse sunt potrivite ca proiectele Dumneavoastra a devina realitate. Noi, cei de la Euro-Wood oferim solutii, suport tehnic si garantam livrarea rapida a produselor.

Asa cum spun si cei de la ADLER… „prin venele noastre curge culoare” !

Contactati-ne! Consultanta este GRATUITA!

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>