Noul finisaj Moka de la Linea Cali

Primavara aceasta deschide usile catre culori naturale precum salvie si maro inchis. Aceasta ultima culoare, care evoca lemnul si este considerata printre cele mai linistitoare culori prin excelenta, da un efect rafinat si se potriveste cu usurinta in orice mediu datorita versatilitatii sale in reconcilierea diferitelor stiluri si materiale.

Maro inchis este noul finisaj Moka pe care Linea Calì l-a prezentat in urma cu cateva luni si care se identifica cu ascensiunea unui minimalism cald.

Maroul este adesea asociat cu stilurile clasice de mobilier, dar in realitate, atunci cand este combinat cu alb si bej, redefinește „albul total”, facandu-l cald si primitor, precum si irezistibil de contemporan.

Este un finisaj care se potriveste perfect cu usile din lemn dar care infrumuseteaza si usile cu panouri laminate moderne.

Moka si alb

Contrast mai putin violent decat alb/negru, mai cald, potrivit pentru mai multe tipuri de mobilier.

Moka si gri

O combinatie neobisnuita, aparent intunecata, dar care daca este contextualizata in anumite medii transmite o senzatie de lux si rafinament.

Moka si culoarea fildesului

Clasic dar nu “vechi”, face atmosfera calda si primitoare.

Moka si gri porumbel

Aceasta combinatie transmite, de asemenea, un sentiment placut de confort cu adaugarea unei note de modernitate, redata de culoarea gri porumbel.

Noul finisaj Moka este disponibil exclusiv numai pentru unele modele din seria Zincral, adica manere pentru usi si ferestre din Zamak:

Pentru a descoperi toate colectiile, rasfoiti noul catalog Zincral pe care il gasiti pe situl nostru www.euro-wood.ro.

 

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Noul finisaj Moka de la Linea Cali

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>