Noile usi clasice din lemn

Cine a spus ca usile frumoase trebuie sa fie minimaliste sau cu design? In aceasta lume din ce in ce mai variata exista loc pentru toata lumea, chiar si pentru usile clasice.

In realitate usile clasice nu se demodeaza niciodata pentru ca, reprezentand un stil foarte specific, nu se vor demoda niciodata. De-a lungul anilor insa, au devenit din ce in ce mai frumoase, datorita si noilor tehnici de productie care permit designerilor sa se exprime liber.

manere pentru usi clasice

Un exemplu in acest sens este colectia de usi Barocco de Ferplac care este compusa din 5 modele.

Barocco este o colectie care pune in valoare luxul si fastul trecutului cu mare echilibru si eleganta. Conceputa pentru cei care iubesc gustul pentru detalii este un exemplu excelent de Made in Italy autentic.

Dar pe usi atat de pretioase nu poate fi motat un maner oarecare! Astfel Linea Cali pune la dispozitie clientilor, arhitectilor, producatorilor de usi colectiile sale de manere Vintage.

Ferplac a ales pentru pretioasa sa colectie de usi manerele Soleil si Poesia.

manere pentru usi clasice

Manerul Soleil, decorat cu meticulozitate, pare auster si transmite o senzatie de noblete eleganta. Demne de remarcat sunt frizele situate pe tija care o leaga de partea de fixare; un rafinament care demonstreaza marea grija si atentia pentru detalii pe care Linea Calì o dedica fiecarei dintre colectiile sale.

manere pentru usi clasice

Manerul colectiei Poesia se inspira insa din cel mai autentic stil Liberty. Inflorescentele elegante prind contur dand viata unui maner foarte particular, care cu siguranta nu trece neobservat.

Pentru a descoperi toate colectiile de manere Vintage nu ezitati sa ne contactati la telefon 0232 718 718 sau lasati-ne un mesaj.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Noile usi clasice din lemn

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>