Noi tendinte pentru designul de interior

Pur și simplu rafinat. Cu acest incipit introducem noi inspiratii pentru mobilierul interior, expresii ale lumii luxului contemporan.

Lampa Flos IC Lights

„Imi amintesc ca am vazut un scurtmetraj despre un jongler, Tony Duncan, ma minunam de capacitatea lui de a roti mingile in palme si pe toata lungimea bratelor. Au fost momente cand sferele pareau perfect nemiscate pe varful degetelor. Si numai dacă te uitai cu atentie, le puteai vedea rotindu-se pentru a gasi echilibrul.”

tendinte design interior 2024

 

Cu aceste cuvinte, Michael Anastassiades prezinta noua sa lampa conceputa pentru Flos: o tija din alama satinata cu o sfera in echilibru deasupra.

O minge opalescenta care pare sa vrea sa alunece. De parca ar fi un obiect de circ, sau instrumentul unui jongler care reuseste magic sa mentina in echilibru ambele elemente, minge si bat.

Marmura Calacatta

Mereu protagonista in toate cele mai pretioase proiecte de design interior, marmura Calacatta este una dintre cele mai rafinate si elegante.

tendinte design interior 2024

 

Extrasa in principal din muntii Carrarese, marmura Calacatta se potriveste cu usurinta in toate tipurile de medii.

Scaun Poltrona Frau Vittoria

Dintre cele mai elegante, scaunul Vittoria de la Poltrona Frau este o piesa de mobilier atemporala. Anii trec, dar liniile sale foarte simple, dar rafinate in acelasi timp, nu se demodeaza niciodata si apar in cele mai luxoase proiecte de design interior.

tendinte design interior

scaun Frau Vittoria

 

Particularitatea acestui scaun este spatarul care se termina cu o spirala abia vizibila ce ii confera un accent aristocratic foarte placut.

Trandafirul Anna

Este o floare somptuoasa, caracterizata printr-o nuanta deosebita de roz definita drept „roz venetian”. Trandafirul Anna emana un miros delicat din florile sale mari, care se potriveste perfect mediului primitor si rafinat.

tendinte in designul interior

Maner din alama model Living

Manerul pentru usi si ferestre Living este una dintre noutatile Linea Calì din ultimii ani. Silueta sa este contemporana, dar extrem de potrivita, mai ales daca este aleasa in pretiosul finisaj auriu de 24k, pentru tipuri de usi clasice si rafinate.

noi tendinte design interior 2024

Manerul Living este disponibil cu 2 tipuri diferite de rozete, traditionale si reduse, pe langa versiunea pentru ferestre dotata cu sistemul inovator SmartBlock invizibil anti-intruziune care protejeaza impotriva furtului si atacurilor.

Descopera mai multe manere elegante de la Linea Cali pe shop.euro-wood.ro. Pentru mai multe informatii si detalii, ne puteti contacta telefonic la 0728 718 718 sau ne puteti trimite un mesaj.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Noi tendinte pentru designul de interior

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>