SmartBlock – Simplicitatea in slujba securitatii

Euro-Wood va prezinta sistemul de blocare al manerelor de fereastra, sistemul SmartBlock de la Linea Cali®, unul dintre cele mai eficiente sisteme anti-intruziune de pe piata de profil.

Cum este facut sistemul SmartBlock?

Este format dintr-o rozeta speciala care are o miscare pe axa orizontala foarte fluida ce determina deblocarea sa. Aceasta miscare particulara face posibila eliminarea butonului inestetic si putin functional din rozeta si a cheii clasice plasate in dreptul manerului.

Pentru a debloca manerul SmartBlock este suficient sa apasati pur si simplu rozeta cu doua degete si in acelasi timp sa intoarceti manerul. Prin revenirea manerului in pozitia inchis, sistemul SmartBlock blocheaza automat fereastra. SmartBlock va protejeaza locuinta impotriva intruziunilor chiar si in cazul aerisirii camerelor; fereastra poate fi deblocata doar din interior si doar prin apasarea rozetei care permite deblocarea.

smartblock lineacali

Sistemul SmartBlock lipsit fiind de piese mecanice este superior sistemului clasic de inchidere a ferestrei DK fiind mult mai fiabil si garantand o functionare lina si placuta in timp. Sistemul dk clasic de siguranta este supus uzurii datorita frecarii continue a pieselor mecanice, prezentand o degradare treptata a performantelor acestora si in timp, transmitand o senzatie neplacuta de rigiditate la inchiderea/deschiderea ferestrei.

De ce sa alegem un maner SmartBlock?

Pe langa avantajele prezentate mai sus SmartBlock se distinge de varianta clasica a unui maner DK si prin urmatoarele aspecte:

  •  cand apasati pe ambele parti ale rozetei, deasupra si dedesubt, si in acelasi timp, intoarceti manerul, devine foarte dificil pentru un hot sa reuseasca sa foloseasca o unealta din exterior pentru a forta deschiderea ferestrei;
  • din același motiv devine aproape imposibil pentru un copil sa deschida o fereastra prevazuta cu SmartBlock, garantand astfel o siguranta crescuta si pentru copiii nostri.

Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile care fac sistemul de blocare a manerului SmartBlock unic și de neinlocuit. Mai mult decat atat toate manerele de fereastra din gama Linea Cali pot fi prevazute cu acest sistem de siguranta.

Pentru a descoperi toate avantajele și a cunoaste pretul unui maner echipat cu acest sistem, ne puteti contacta la numarul de telefon 0232.718718 sau direct pe adresa de email: office@euro-wood.ro.

Cum montez un maner SmartBlock?

Simplu! Urmăreste clipul de mai jos.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul SmartBlock – Simplicitatea in slujba securitatii

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>