Mirka® Galaxy – șlefuirea meselor din lemn cu rașină epoxidică

Căutați un proces ușor de șlefuire a meselor din lemn cu rașină epoxidică? Prin șlefuirea cu Mirka® Galaxy🤩, aspectul plăcut al lemnului iese în evidență și ajută la păstrarea caracteristicilor unice ale copacului. Rezultatul final este perfect pentru mobilier de orice dimensiune: măsuțe de cafea, măsuțe laterale sau chiar măsuţe de bucătărie. Combinând 😍rășina epoxidică și lemnul, puteți folosi tot felul de material din lemn care altfel ar fi irosit.

Găsiţi maşinile de şlefuit/polisat, abrazivii şi alte produse performante Mirka® în magazinul nostru online.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Mirka® Galaxy – șlefuirea meselor din lemn cu rașină epoxidică

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>