Mânerul lunii Mai: Liberty

Colectia de manere Libery, cu motivele sale florale elegante, este protagonista lunii.

Cel mai mic numitor comun al acestei colectii sunt pretioasele frize Art Nouveau care o deosebesc.

Designerii Linea Calì s-au inspirat din natura stilizand elementele si modelandu-le in obiecte cu forme functionale, cum ar fi un maner pentru usa sau un maner tragator, facandu-le pretioase si exclusiviste.

Colectia Liberty este una dintre cele mai bogate de pe piata si este alcătuita din douazeci si doua de modele: de la clasicul maner de usa la manerul pentru fereastra, de la cel pentru usi glisante, la manere tragatoare, pana la elegante cuiere si chei.

Asta pentru ca, conform filozofiei Linea Calì, nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. Este astfel posibila amenajarea unui mediu tinand cont de fiecare detaliu, transformand intregul armonios si deosebit de eficient.

Liberty

Figurile simple de inspiratie evidenta Liberty par sa prinda viata si sa evolueze in mod natural in forme asemanatoare cu plantele si florile.

 

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Mânerul lunii Mai: Liberty

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>