Manerele Linea Cali deschid usile exclusiviste

Manerele Linea Cali deschid usile vilei Igiea, noul hotel exclusivist al lui Rocco Forte, cel mai mare operator hotelier de ultralux din Europa.

Designerii de interior Olga Polizzi si Paolo Moschino de la studioul Nicholas Haslam au ales colectia de manere Aria pentru a completa apartamentele elegante ale acestui hotel de exceptie.

Situata in Palermo, vila Igiea face parte dintr-un palat antic de la poalele Monte Pellegrino, de la malul marii.

Proiectata de sicilianul Ernesto Basile la ordinul familiei Florio, vila Igiea a fost inaugurata in 1900 si a devenit în scurt timp destinatia preferata a aristocratilor si a actorilor de la Hollywood.

Ernesto Basile s-a ocupat nu doar de proiectul arhitectural, ci a proiectat si tot mobilierul din cladire inspirandu-se din stilul Art Nouveau.

Vila Igiea reflecta rafinamentul si filozofia lui Rocco Forte si gazduieste, pe langa doua restaurante si un SPA de elita, 72 de camere și 28 de apartamente impodobite cu podele din lemn pretios, marmura de Carrara, tesaturi minunate cusute manual si numeroase opere de arta, dar si minunatele noastre manere Aria.

Pentru a da un plus de eleganta usilor tale intra pe situl nostru www.euro-wood.ro pentru a alege manerul potrivit.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Manerele Linea Cali deschid usile exclusiviste

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>