Kit-ul de intretinere de la ADLER® Windoor Care-Set

Ferestrele din lemn creeaza un climat interior confortabil in orice perioada a anului si protejeaza impotriva zgomotului si a poluarii mediului. Au proprietati naturale termoizolante si sunt superioare celorlalte constructii de ferestre in acest sens. Influentele meteo, cum ar fi soarele, vantul si umiditatea, supun zilnic ferestrele din lemn uzurii si pot duce la crapaturi inestetice, zgarieturi, matuiri,  pete albastre sau cenusii. Puteti preveni aceste probleme in mod eficient si usor utilizand in mod adecvat kit-ul de intretinere Windoor Care-Set de la ADLER® recomandat de tehnicienii de la Euro-Wood.

Windoor Care-Set este kit-ul de intretinere pentru ferestre si usi din lemn, aluminiu si PVC, recomandat si pentru ingrijirea mobilierului de gradina, a structurilor din lemn cum ar fi terase, balcoane sau balustrade.

Windoor Care-Set, de la ADLER®, contine un flacon cu degresant Top  Cleaner, cu capacitate foarte buna de dizolvare si curatare a murdariei si un flacon de lac de intretinere Top  Care, cu o foarte buna capacitate de sigilare a crapaturilor fine, prelungind astfel intervalele de timp intre renovari.

Mod de utilizare: 

Suportul se curata de murdarie si impuritati cu apa calda, in care se adauga cateva picaturi de degresant. Apoi intreaga suprafata se sterge cu Top Cleaner folosind laveta galbena.

Top Care se agita inainte de folosire si se aplica uniform cu laveta bleu, pe suprafetele uscate si tratate anterior cu Top Cleaner.

Produsele nu se aplica sub 15°C.

Umiditatea ridicata a aerului si/sau temperaturile scazute prelungesc timpul de uscare. Kitul de intretinere Windoor Care-Set nu se recomanda a fi utilizat pe suprafete lucioase.

Kit-ul contine:

– ADLER Top Cleaner 250ml

– ADLER Top Care 250ml

– 2 pulverizatoare

– 1 laveta galbena (ADLER Top Cleaner)

– 1 laveta bleu (ADLER Top Care)

Puteţi cumpăra produsul online pe shop.euro-wood.ro.

Pentru orice alte recomandari, puteti contacta tehnicienii firmei Euro-Wood pe www.euro-wood.ro sau la telefon 0232.718.718.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Kit-ul de intretinere de la ADLER® Windoor Care-Set

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>