Întâlnirea Internaţională a Distribuitorilor ICRO COATINGS

În miez de octombrie, colegii noştri au participat cu mare entuziasm la întâlnirea internaţională a distribuitorilor Icro Coatings care a avut loc la sediul Icro din Italia.

Desfăşurată în aceeaşi perioadă cu târgul SICAM, întâlnirea a fost un prilej bun de a ne pune la curent cu toate noutăţile din domeniu, noutăţi pe care le vom aduce în atenţia clienţilor din România în cel mai scurt timp.

Fiţi cu ochii pe noi!

 

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Întâlnirea Internaţională a Distribuitorilor ICRO COATINGS

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>