SICAM PORDENONE – locul în care ideile pentru mobilierul viitorului prind contur

In perioada 18 – 20 octombrie, colegii nostri au participat la SICAM, Expozitia Internationala de Componente, Accesorii si Semifabricate pentru Industria de Mobilier, de unde ne-au adus toate noutatile in materie de produse si tendintele pieței pentru viitoarele colectii de mobilier, bucatarii, bai si alte elemente de design interior.

Atingerea produselor cu propriile maini și simtirea fizica a materialelor si mecanismelor este din ce in ce mai importanta, la fel cum intalnirile personale cu clientii si furnizorii sunt fundamentale.

SICAM – locul in care tehnica intaleste designul!

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul SICAM PORDENONE – locul în care ideile pentru mobilierul viitorului prind contur

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>