Finisajul cel mai contemporan este antracit satinat

Timpul trece si odata cu el se schimba si modul de a trai, modul de a amenaja propria casa, se schimba stilurile, materialele si, mai mult decat atat, culorile care le caracterizeaza.

Am trecut astfel de la culorile pamantii care au dominat pana acum putin timp, la culori mai reci, precum antracitul si albastru in toate variantele sale.

Cateva exemple. Masuta de cafea istorica proiectata de Ellen Gray, expusa la MoMA din New York din 1977, devine mai materiala si mai industriala datorita tubului de otel vopsit mat. Cu acest finisaj obiectul isi intareste prezenta in mediul ambiental si se reinventeaza ca un nou clasic.

Un alt obiect care a fost transformat datorita culorii este veioza de noptiera Cuboluce de la Cini & Nills. Nascuta in 1972 dintr-o idee a lui Franco Bettonica, Cuboluce este o legatura intre obiecte si corpuri de iluminat.

Forma sa cubica, greu de asimilat unei lampi de masa, o face surprinzatoare prin simplitatea ei; interiorul sau acoperit cu material reflectorizant datorita unui contact -aparent-banal se lumineaza atunci cand partea superioara a cubului este deschisa, creand lumina ideala pentru lectura. Aici o vedem intr-una dintre cele mai recente nuante: contemporanul denim albastru satinat.

manere antracit satinat

Evident si manerele, chiar daca sunt accesorii complementare de design, schimba aspectul incaperii datorita noilor finisaje care le pun in valoarea formele, cum ar fi modernul antracit satinat.

Antracitul este unul dintre cele mai recente finisaje introduse de Linea Calì si se remarca prin textura sa satinata care il face foarte modern si practic, usor de curatat.

Manerele in finisaj antracit de la Linea Calì sunt numeroase,  ai de unde alege. Puteti rasfoi catalogul cu diferitele colectii pentru a va alege manerul dorit.

manere antracit satinat

Manerul pentru usi si ferestre Conica Zincral

O forma evaziva, rezultatul unui studiu atent al volumelor si proportiilor, face din Conica accesoriul pentru usi si ferestre ideal pentru cele mai eclectice medii.

manere antracit satinat

Manere pe usi si ferestre Corner Zincral

Un studiu atent al proportiilor a dat forma acestei colectii, deosebit de apreciata pentru designul modern, echilibrat si elegant.

manere antracit satinat

Manere pentru usi si ferestre Giro Zincral

Caracteristicile stilistice ale designului minimal sunt imbogatite cu elemente noi, neobisnuite, precum rafinamentul acestui model, care face din Giro una dintre cele mai interesante inovatii in manerele de design.

manere antracit satinat

Manere pentru usi si ferestre Loft Zincral

O forma monolitica care elimina conceptul traditional de maner, eliminand „gatul” traditional care devine astfel una cu manerul.

manere antracit satinat

Manere pentru usi si ferestre Point

O colectie de manere lipsite de orice ornamente si, prin urmare, extrem de sofisticate si unice in felul sau.

manere antracit satinat

Manere pentru usi si ferestre Spring Zincral

Liniile fine, comprimate pe verticala, pun in valoare fiecare ambient, precum un semn de exclamare care pune accent pe o propozitie.

manere antracit satinat

Manere pentru usi si ferestre Stream Zincral

Liniile simple, dar cu caracter, domina designul acestei colectii moderne de manere caracterizate printr-o silueta eleganta si dinamica.

manere antracit satinat

Manere pentru usi si ferestre Trio Zincral

Manerul perfect plat și neted, perfect din punct de vedere geometric este aici în contrast cu o linie oblica care usureaza vizual forma, mentinand in acelasi timp o prindere sigura si confortabila.

manere antracit satinat

Manere pentru usi si ferestre Twist Zincral

O bagheta simpla se intoarce asupra ei însasi dand viata unei prinderi neobisnuite, definind un maner eclectic.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Finisajul cel mai contemporan este antracit satinat

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>