Casa SIGURĂ – feronerie pentru obloane

Oblonul va ajuta sa obtineti o atmosfera obscura in casa si o protectie sporita a ferestrelor nu doar la factorii de mediu (apa, aer, vant) ci si la efractie. Prin montarea obloanelor cresteti rezistenta la efractie, dar arhitectii prefera sa aiba si un aspect placut adaptat la stilul arhitectural. Pentru ca oblonul sa indeplineasca toate aceste dorinte trebuie sa acordati atentie si feroneriei pentru obloane.

Abaco – feroneria de obloane trainica si modulara

O gama intreaga de produse a fost conceputa special pentru a raspunde tuturor nevoilor si tipurilor de obloane. Produsele ABACO pentru obloane pot fi combinate pentru a raspunde oricarei tipologii constructive si oricarei scheme de deschidere.

Feroneria pentru obloane produsa de AGB®, pe care noi cei de la Euro-Wood o comercializam, poate fi montata pe orice tip de oblon din lemn, PVC sau aluminiu.

Aceasta feronerie pentru obloane poate fi folosita pentru obloane de la unul pana la patru canate, poate realiza impachetarea acestora facilitand deschiderea si fixarea obloanelor la perete si cand aceastea sunt la etajele superioare ale cladirilor.

Caracteristicile cele mai importante ale feroneriei pentru obloane sunt: aspectul estetic, functionalitatea, siguranta pe care o ofera si usurinta cu care se inchid la interior.

Pentru toate aceste motive folositi sistemul modular de feronerie pentru obloane ABACO, produs de AGB®. Pentru orice detalii si sugestii contacteaza un reprezentant tehnic Euro-Wood si vei afla rapid raspunsul la orice solicitare.

Sistemul de feronerie pentru obloane este modular, usor de montat, reglabil, facil de transportat si rezistent in timp deoarece finisajul folosit pentru feronerie de obloane a fost testat in diferite medii si are o rezistenta foarte mare in timp chiar si pentru obloanele aflate in mediu cu umiditate ridicata sau ceata salina.

Alege produsele de inalta calitate distribuite de Euro-Wood si clientii tai vor fi incantati.

Vizioneaza clipul urmator pentru a intelege de ce iti recomandam feronerie pentru obloane produsa de AGB® Italia.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Casa SIGURĂ – feronerie pentru obloane

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. iunie 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>