CALITATE-GARANTIE-SERIOZITATE asigurate de parteneriatul de succes dintre ADLER-LACKE si EURO-WOOD

Pentru ca e placut sa vezi unde si cum sunt facute produsele de calitate comercializate de Euro-Wood am avut bucuria, pentru doua zile (8-9 mai), sa traim experiente de neuitat alaturi de un grup de producatori romani de ferestre, case si mobiler. Producatorul austriac Adler-Lacke ne-a invitat in fabrica sa din Schwarz pentru a vedea cum sunt obtinute, testate si aplicate produsele sale.

Au fost doua zile intense in care s-a pus accentul foarte mult pe partea de aplicare, am slefuit si aplicat, iar in final am fost convinsi de calitatea lacurilor si vopselelor Adler.

In prima zi a intalnirii am testat:

– lacul transparent BLUEFIN SMART pe baza de apa, un finisaj pentru lemn natur aplicat intr-un singur strat;

– vopseaua pe baza de apa BLUEFIN PIGMOSOFT ultramata (grad de luciu 5) cu proprietati de ”autovindecare”;

– vopseaua ecologica BLUEFIN PURE-CONCRETE ce imita aspectul betonului natur, produs ce va ajuta sa dati frau liber imaginatiei;

– ciclul pentru ferestre AQUAWOOD DIAMOND care asigura ferestrei o protectie de exceptie prin 2 caracteristici importante duritate si elasticitate, ambele duse la extrem.

Traditionalul concurs de pictura cu culorile Neosol, aplicate prin procedeul ”airbrush”, a facut deliciul publicului si a starnit curiozitatea producatorilor romani de tamplarie asupra intregii game de lacuri si vopsele Adler.

In cea de-a doua zi au fost analizate si discutate mostrele executate, tehnicii Adler au raspuns la orice intrebare despre produsele aplicate. Intalnirea s-a finalizat cu un tur al noului stabiliment de productie Adler, complet automatizat, ce ridica capacitatea de productie la 30.000 tone pe an. Am fost invitati sa vizitam si noul depozit de produse finite unde comenzile sunt pregatite doar cu ajutorul robotilor, totul este automatizat, locul unde asa cum a afirmat un participant la semniar „te simti ca in Matrix”.

Intalnirea s-a incheiat cu o vizita in fabrica Freisinger din Ebbs, un producator austriac de ferestre si structuri din lemn, ocazie in care clientii nostri au putut vedea cum se lucreaza in Austria, nivelul de dotare, calitatea produselor finite, showroom-ul.

Evenimentul a fost o reusita: producatorii de tamplarie din Romania au aflat povestea din spatele bidonului galben de vopsea pe care scrie Adler, ce poarta ștampila de CALITATE din faza de concept, productie, testare si livrare.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus.
Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera
circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul CALITATE-GARANTIE-SERIOZITATE asigurate de parteneriatul de succes dintre ADLER-LACKE si EURO-WOOD

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>