Finisajele viitorului: noile produse Adler Lacke

Inovatie, respect pentru mediu, calitate si garantie maxime sunt principalele atuuri ale noilor produse Adler Lacke.

Echipa Euro-Wood a participat, in luna aprilie 2019, la evenimentul organizat de firma Adler Lacke cu ocazia intalnirii anuale a distribuitorilor din Europa.

In cadrul intalnirii au fost prezentate noutatile leaderului european Adler Lacke din gama produselor de finisare pentru lemn, metal, zidarie:

  • Aduro Softmatt, lac pentru mobiler PU cu efect ULTRAMAT avand urmatoarele caracteristici: placut la atingere, catifelat, efect mat in profunzime, rezistenta chimica si mecanica foarte bune, rezistenta foarte buna la actiunea UV. Domeniul de aplicarea: suprafete de mobila solicitate mecanic.
  • Aquawood Diamond, lac sau vopsea pentru ferestre si usi din lemn, cu urmatoarele caracteristici: duritate extrema (rezistenta la zgarieturi, lovituri cauzate de transport, grindina), garantie in timp de minim 13 ani, vascozitate si elasticitate extraordinar de bune, rezistenta la grasimi, varietate de culori, material prietenos cu natura (fara metale grele, fara plastifianti, fara formaldehida);
  • Lac pe baza de apa pentru MDF Bluefin Pigmores 4 in 1, specialistul finisarii mdf-ului. Caracteristici: putere de penetrare a suportului medie, putere de umplere foarte buna, bun efect de izolare, rezistenta chimica foarte buna. Domenii de aplicare: vopsirea mdf-ului fara nici un tratament initial (recomandam un mdf de calitate, greutate specifica > 700 kg/m3);
  • Aviva Terra-Naturweiss, un var premium si in acelasi timp ecologic cu urmatoarele caracteristici: grad de luciu ultramat, rezistenta la abraziune clasa 1, putere de acoperire clasa 1 (la incarcare de 7 m2), recipiente reciclabile 100%.
  • 2K-PU-Multilack, lac universal pe baza de solvent, aplicabil la penson. Caracteristici: aderenta extrema, lacul se poate folosi la interior sau exterior, rezistenta chimica extrema, rezistenta extraordinara la factorii de mediu. Domeniu de aplicare: renovarea suprafetelor finisate cu vopsea electrostatica, usi de intrare si usi de garaj, fronturi de usa, faianta.

Intalnirea s-a incheiat cu o petrecere tematica, fiecare echipa de distribuirori si-a purtat cu mandrie costumul traditional specific zonei din care provine. Noi, cei de la Euro-Wood am fost onorati sa purtam costume autentice din zona Moldovei si am fost felicitati pentru prestatie.

Acum suntem gata pregatiti sa va oferim informatii despre aceste noi produse Adler Lacke. Va stam cu placere la dispozitie pentru detalii suplimentare.

Contacteaza-ne la telefon 0232718718 sau pe adresa de email office@euro-wood.ro.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Finisajele viitorului: noile produse Adler Lacke

Vreau sa multumesc pentru sprijin  domnului Iulian Lupu. Am avut o comanda de vopseluri si am primit-o exact cum a promis si in termen. Pentru tineretea si devotamentul lui îl felicit si inca o data multumiri.

Vantu M. June 10, 2019

<< Anterior
Urmator >>