Bucuria de a lucra impreuna – Training Scoala de la Bunesti

Pentru ca tot ce este bun si placut merita repetat, in perioada 8-11.08.2023, am organizat impreuna cu Asociatia ”Prietenii scolii de la Bunesti” un nou training in santier, focusat pe 2 proiecte:

– Finisarea ferestrelor de la ”Casa cu Dusuri”;

– Renovarea obloanelor si a ferestrelor (partea exterioara), la ”Casa Rotunda”.

La cele 2 proiecte au fost prezenti studenti de la facultatea de Arhitectura din Bucuresti, cu ajutorul carora am slefuit ramele de lemn stratificat, in crud, dupa care s-a efectuat aplicarea de straturi succesive cu produsele pentru finisarea lemnului de la Adler:

  • Impregnant Pullex 3in1 Puma, o mana;

  • Lazura la penson Pullex Fensterlasur Puma, doua maini;

Pentru cel de-al doilea proiect s-au folosit pentru obloane 2 straturi de Pullex 3in1 Puma, iar pentru ferestre s-a folosit direct lazura Pullex Fensterlasur Puma.

La finisarea ferestrelor si a obloanelor a fost de mare ajutor solutia de slefuire propusa de partenerul nostru Mirka printr-un kit, compus din masina de slefuit electric DEROS cu orbita de 8 mm, aspirator Mirka si racord. La slefuirea ferestrelor in crud am folosit abraziv Abranet P80/P100, iar la slefuirea obloanelor (care initial au fost finisate cu ulei de in) s-a folosit Abranet HD P40/P60.

S-au purtat discutii interesante pe marginea subiectului legat de slefuirea si finisarea lemnului, acestia confirmand ca in facultatea de Arhitectura partea de lemn este putin abordata.

Asteptam cu nerabdare urmatoarea intalnire si noi provocari pentru solutiile de slefuire a lemnului Mirka si produsele de finisare a lemnului Adler.

Pentru mai multe detalii despre proiectele si produsele noastre ne puteti contacta la 0728 718 718 sau ne puteti lasa un mesaj.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Bucuria de a lucra impreuna – Training Scoala de la Bunesti

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>