Broasca Mediana Evolution – silenţioasă, fiabilă şi robustă

Încuietoare cu zăvor central din poliamidă care îi conferă o mişcare silenţioasă la închidere cât şi la deschidere, păstrând în același timp fiabilitatea și robustețea care distinge toate încuietorile AGB.

Cu QUICK LATCH®, noul sistem de cuplare rapid brevetat, durează doar câteva secunde pentru a-l extrage, a-l orienta în funcție de deschiderea ușii și a-l prinde înapoi. Mediana Evolution se remarcă prin liniştea extraordinară la închidere şi precizia în cuplajele mecanice care transmit o senzaţie plăcută de fluiditate a mânerului şi cheii.

Detalii şi Caracteristici:

👍 Disponibile cu închidere pentru cheie, baie (WC) sau yale

👍 Finisaje deosebite, Made in Italy

👍 Fiabilitate dovedită prin testare la peste 500.000 cicluri închis-deschis. Funcţionalitate nealterată.

broasca mediana evolution

👍 Reversibilitate stânga-dreapta prin rotirea limbii printr-o simplă apăsare. Sistem Quick-Latch – brevetat.

👍‍ Quick Lach este un system brevetat de fixare rapidă: în câteva secunde, limba se poate extrage şi roti în funcţie de sensul de deschidere a uşii şi se reintroduce în locaşul broaştei.

👍 Închidere precisă, o senzaţie plăcută de siguranţă. Sunt realizarile date de un mecanism precis, produs cu materiale de ultimă generaţie.

broasca mediana evolution

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Broasca Mediana Evolution – silenţioasă, fiabilă şi robustă

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>