Xylexpo 2024 – Milano, 21-24 mai

Expozitia internationala bienala de tehnologie si componente pentru prelucrarea lemnului are loc in perioada 21 – 24 mai la Milano.

Xylexpo reprezinta punctul de plecare in materie de utilaje si tehnologii ce vor fi promovate in perioada 2024-2026, reafirmandu-si scopul de a anticipa noile solutii pe care companiile producatoare de utilaje le prezinta unui public inalt calificat, producatorii de mobiler si tamplarie din lemn.

Din 1968, acest eveniment ​​promovat de Acimall, asociatia masinilor si sculelor italiene pentru prelucrarea lemnului – a fost intotdeauna inclus in agenda tuturor operatorilor din industrie, deoarece ofera o imagine de ansamblu completa a afacerii de prelucrare a lemnului, ilustrand evolutia pietei catre durabilitate si transformare digitala.

Suntem prezenti si anul acesta, atenti si dornici sa va aducem detalii despre stadiul actual al ofertei internationale de tehnologie si software pentru industria lemnului si mobilierului.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Xylexpo 2024 – Milano, 21-24 mai

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>