Vopseşte singur oglinda cu lac auriu

O oglindă atrage ochiul în fiecare casă. Oricine poate cumpăra o oglindă aurie, însă cu lacul auriu GoldLack de la ADLER îţi poţi crea propria ta piesă unică.

GoldLack – vopsea aurie pentru interior și exterior

ADLER GoldLack este o vopsea aurie ușor de utilizat pentru interior și exterior. Oferă o bună protecție împotriva ruginii pe metal. Vopseaua cu efect auriu este ideala si pentru decoratiuni din lemn. Aceasta vopsea oferă un frumos efect de aur mătăsos și este rezistentă la căldură până la cca 150 °C.

Toate beneficiile dintr-o privire:

+ Culoare aurie pentru interior și exterior

+ Poate fi folosită pe lemn și metal

+ Rezistentă la căldură

+ Protecție împotriva ruginii

+ Rezistentă la intemperii

Instrucțiuni despre cum să vopseşti singur oglinzile

Oglinzile aurii de epocă sunt peste tot acum. Cu instrucțiunile noastre, puteți evoca o oglindă nouă din piese vechi de epocă. Vă vom arăta în doar câțiva pași cum puteți transforma oglinzile vechi în noi atracții.

 

Pasul 1: Protejaţi oglinda cu bandă de mascare

Lipiți bine marginea oglinzii cu bandă de mascare, astfel încât nicio vopsea să nu ajungă pe oglindă atunci când vopsiti rama.

 

Pasul 2: Şlefuiţi rama

Slefuiți rama cu hârtie abrazivă cu granulație de 220. Asigurați-vă că apoi ștergeți bine rama oglinzii cu o perie de praf sau o cârpă, astfel încât să nu rămână praf de la șlefuit.

Pasul 3: Vopsiți oglinda cu aur

Așezați oglinda pe o înălțime, astfel încât rama să nu se sprijine direct pe masă. Aceasta înseamnă că puteți ajunge în toate părțile ramei. Deschideți cutia de lac cu un deschizător de conserve  și amestecați bine lacul până se formează o masă omogenă. Acum scufundați peria Solvamaxx  în vopsea și pictați cadrul uniform pe partea lungă, începând din colț. Acum lăsați oglinda să se usuce timp de cel puțin 12 ore. După vopsire, spălați peria cu un  produs de curățare pentru perii. Pentru a face acest lucru, turnați o parte din diluant într-un vas și înmuiați pensula în ea. O poți lăsa în vasul cu diluant până la aplicarea celui de-al doilea strat.

Pentru un rezultat optim, vopsiți rama a doua oară. Procedați ca și cu primul strat. Lăsați apoi să se usuce din nou timp de 12 ore și spălați bine peria cu soluția de curățare a periei.

Pentru comenzi şi/sau informaţii suplimentare ne puteţi contacta la 0728 718 718 sau ne puteţi trimite un mesaj.

 

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Vopseşte singur oglinda cu lac auriu

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>