UNITOP AGB – Închidere multipunct pentru uși de balcon

UNITOP-ul este o inchidere multipunct ideala pentru usile frantuzesti cu vedere la balcoane sau gradini. Încuietoarea UNITOP se aplică ușilor batante din lemn, PVC sau aluminiu-lemn cu un singur canat sau două canaturi de orice dimensiune. Prin ridicarea mânerului se activează dispozitivele de blocare, dispuse în mai multe locuri de-a lungul frontalului, care pot fi apoi blocate cu cheia.

Inchiderea multipunct de tip UNITOP cuprinde o vasta gama de solutii:

Soluțiile UNITOP…

UNITOP-ul este un sistem complet de închidere, excepțional de funcțional și fiabil, cu o gamă largă de soluții potrivite pentru diferite tipuri de uși de balcon:

● încuietori cu dormas de la 25 la 55 mm și interax de 85 mm sau 92 mm

● înălțimi de la 1600 la 2400 mm, cu posibilitate de prelungire pentru înălțimi mai mari

● pana la 7 puncte de inchidere in fata, pozitionate corespunzator

● elemente suplimentare de blocare la capete.

Punctele slabe ale ușilor de balcon sunt punctele forte ale UNITOP-ului
Modele închideri intermediare

închidere multipunct

Comandă produsele de înaltă calitate distribuite de Euro-Wood si vei avea cu siguranta clienti multumiti. Din oferta noastra mai recomandam folosirea broastelor, balamalelor si zavoarelor pentru usi si ferestre, a garniturilor de etansare, a lacurilor pe baza de apa sau a lacurilor poliuretanice.

Alegeti produse de calitate care sa va ofere confort si siguranta, alegeti Euro-Wood!

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul UNITOP AGB – Închidere multipunct pentru uși de balcon

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>