Ulei pentru terase si mobilier de gradina

Toate prind viaţă în grădină şi terasa din lemn revine în atenţia ta. Protecţia aplicată în anii trecuţi s-a cam tocit şi au început să apară pete îngrijorătoare. Nu e momentul să intri în panică, nu trebuie să construieşti alta.

Îi poţi prelungi viaţa cu Pullex Terrassen- & und Gartenöl de la ADLER.

Toate beneficiile dintr-o privire

– Protejează lemnul de esență tare și moale de murdărie și umiditate

– Aplicare ușoară și fără pete

– Pigmenții speciali garantează o rezistență foarte bună la vreme și UV

– Stabilizare excelentă a culorii lemnului exotic

– FĂRĂ solvenți aromatici

Descriere

Ulei pentru lemn expus la conditiile de exterior cat si interior, hidrofug, puternic penetrant, pentru suprafețe orizontale din lemn, cum ar fi podelele de terasă, balcoane și alei, precum și mobilier de grădină. Poate fi folosit si pentru mobilier de interior. Protejează lemnul de esență tare și moale de murdărie și umiditate. Uleiul de pardoseală poate fi aplicat ușor și scoate in evidenta foarte bine fibra lemnului. Pigmenții speciali micronizați garantează o rezistență foarte bună la vreme și UV, precum și stabilizarea excelentă a culorii lemnului exotic.

De ce ar trebui unse podelele/terasele?

Indiferent dacă terasele sunt din zada, brad Douglas, bankirai sau un amestec plastic-lemn (de ex. WPC), durabilitatea teraselor din lemn depinde de mulți factori: tipul de intemperii, protecția structurală (dacă s-a luat în considerare o înclinație corespunzătoare). , lemnul va fi parțial protejat de un baldachin etc.), stresul mecanic, dar și alegerea tonului de culoare prelucrat joacă un rol important.

Dacă terasa este curățată, unsă și îngrijită o dată pe an, va rezista mai mult. Efortul anual este limitat în termeni de timp și bani și economisește o renovare costisitoare dacă așteptați prea mult pentru a vă ocupa de ea.

Iată cum se aplică

1. Îndepărtați praful și murdăria de pe terasă cu apă și lăsați să se usuce bine.

2. Se amestecă uleiul de terasă

3. Primul strat de Pullex Terrassen- & und Gartenöl în culoarea dorită, aplicați uleiul cu un trafalet sau o perie pentru podea .

4. Respectați uscarea intermediară de 12 ore

5. Al doilea strat de ulei

Sfat de expert ADLER pentru prima aplicare sau renovarea de întreținere: Dacă terasa este foarte murdară și puțin gri sau dacă probabil s-a instalat deja un înveliș verde, atunci terasa trebuie curățată. Cum funcționează, arătăm în videoclipul nostru!

Cât de des trebuie să uleiați terasa?

Pentru o durată lungă de viață a teraselor de zada, bankirai sau brad Douglas, se recomandă un tratament anual de împrospătare, deoarece terasele sunt expuse la intemperii tot timpul anului și de aceea au nevoie de un strat protector care să protejeze împotriva umezelii sau razelor UV.

Poți da cu ulei pe plăcile WPC?

Plăcile WPC pot fi unse. Terasa WPC trebuie curățată și întreținută în mod regulat (aprox. o dată pe an). Pentru aceasta se folosește un ulei potrivit pentru amestecul plastic-lemn.

Caracteristici

Tip produs: Ulei pentru lemn

Nuanţe: Lärche, Teak, Bangkirai

Proprietăți speciale:

  • Hidrofug
  • Protejează lemnul de foioase și conifere de murdărie și umiditate
  • Stabilizare excelentă a culorii
  • Ușor de aplicat fără sa ramana pete
  • Fără solvenți aromatici
  • Rezistență UV și rezistență foarte bună la intemperii
  • Potrivit în special pentru lemn de foioase fine și cu pori grosieri, lemn de esență moale, lemn tratat termic

Loc de aplicare: interior şi/sau exterior

Mod de aplicare: Pensulare (pardoseli), ștergere (mobilier)

Consum: aproximativ 15 m²/l

Număr de straturi recomandate: 2 straturi (În funcție de substrat și de pretratare).

Litraje disponibile: 375 ml, 750 ml, 2,5 l.

Pe ce se poate aplica: Suprafețe orizontale din lemn exterioare care nu sunt stabile dimensional, cum ar fi podele de balcoane, alei, terase etc. Lemnul de zada și lemnul exotic precum bangkirai, tec, massaranduba sunt deosebit de potrivite.

Pentru mai multe informaţii şi comenzi ne puteţi suna la 0728 718 718 sau ne puteţi trimite un mesaj.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Ulei pentru terase si mobilier de gradina

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>