Ulei ecologic pentru lemn

Astăzi vă prezentăm uleiul ecologic Pullex Aqua Terra pentru lemn expus la exterior cât şi la interior, pe bază de materii prime regenerabile, fabricat de ADLER Austria.

Cu acest produs se pot creea suprafeţe opace cu aspect natural, plăcut la atingere care se caracterizează printr-un efect protector excelent împotriva apei şi a razelor UV.

Este recomandat pentru faţade din lemn, grinzi aparente şi suprafeţe placate cu lemn.

Pentru un rezultat excelent, aplicarea se face prin pensulare, în lungul fibrei cu aplicarea celui de-al doilea strat după şase ore.

Astfel veţi obţine suprafeţe cu aspect opac şi natural, foarte plăcute la atingere, protejate la intemperii dar şi prietenoase cu mediul înconjurător.

Pentru comenzi şi mai multe detalii tehnice ne puteţi contacta la 0728 718 718 sau ne puteţi trimite un mesaj.

De asemeni, în oferta Euro-Wood mai găsiţi: feronerie pentru ferestre, uşi şi obloane, sisteme de culisare pentru lemn şi sticlă, garnituri de etanşare, mânere deosebite, maşini de şlefuit lemnul, abrazivi şi accesorii

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul Ulei ecologic pentru lemn

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>