ARTech – noua feronerie pentru ferestre de la AGB

Noul sistem de feronerie oscilobatanta de la AGB este proiectat si realizat 100% in Italia, in cele trei locatii de productie proprii ale AGB, utilizind tehnologie de ultima generatie.
Pentru AGB, calitatea inseamna in primul rand sa ofere un produs care satisface exigentele clientilor sai, ce a fost gindit si realizat plecand de la nevoile si solicitarile acestora, proiectat in binecunoscutul stil si design italian.
Conceput pentru producatorii de tamplarie care au nevoie de o solutie de feronerie fiabila si modulara, ce ofera nenumarate configuratii constructive ale ferestrelor, ARTech nu modifica procesul de productie si nu incarca stocurile. Criteriul care sta la baza acestei feronerii, este modularitatea sistemului de oscilobatare, care permite realizarea unei game foarte variate de tipologii constructive ale tamplariei, cu un numar foarte restrins de componente.
O fereastra de calitate superioara este aceea care garanteaza functionarea perfecta chiar si in conditii de montaj in afara standardului. Oricare ar fi situatia intilnita in santier de catre echipa de montaj, feroneria reprezinta un aliat important pentru rezolvarea problemelor de reglaj ale tamplariei.
ARTech exceleaza la acest capitol asigurand tolerante de reglaj generoase, pentru a garanta functionalitatea si performantele de izolare chiar si in conditii dificile. Feroneria vine echipata din standard cu came tip ciuperca, reglabile pe trei axe, iar opozantii de pe toc au un sistem inovativ, care ofera tolerante de lucru ample si posibilitatea gestionarii eventualelor erori de montaj.
AGB a optat pentru o cama tip ciuperca fixata si nu telescopica, tocmai pentru a putea garanta prestatiile feroneriei in orice conditii de reglaj. Rezultatul? Maxima functionalitate si performanta, garantate chiar si in conditii extreme.
Calitatea se masoara si in detalii.
ARTech este fructul unui studiu si design 100% italian, care imbina precizia componentelor cu siguranta inchiderii. Rezultatul este o fereastra robusta dar frumoasa, cu solutii tehnice si stilistice inovative (precum manerul levier al zavorului extensibil care se inchide aliniat la fata feroneriei, simetria sistemelor de blocare etc).

ARTech este un produs 100% “Made in Italy” ce puncteaza pe calitatea fara compromisuri, un produs personalizabil, dedicat tuturor celor ce isi doresc maxima siguranta, performanta, fiabilitate, flexibilitate si design inovator.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul ARTech – noua feronerie pentru ferestre de la AGB

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>