System: noul mânerul trăgător de la Linea Cali

Modern si functional. Cu aceste cuvinte va prezentam noul maner din alama System.

Conceput pentru a fi montat pe usi si rame in stil contemporan, manerul System se caracterizeaza prin forme pure si esentiale.

maner tragator system linea cali pe www.euro-wood.ro

Un element lung cu sectiune circulara, manerul, se intersecteaza cu doua forme patrate care definesc fixarea acestuia.

maner tragator system linea cali pe www.euro-wood.ro

O estetica aparent simpla, dar de fapt complexa, in care dimensiunile si proportiile diferitelor elemente o identifica prin diferentierea lui de celelalte manere tragatoare.

Toate profilele, conform tehnicii Linea Calì, au fost rotunjite cu atentie, astfel incat  manerul sa fie sigur chiar si in prezenta copiilor, care s-ar putea rani prin lovire de ele.

System este disponibil in ambele versiuni: atat clasic, drept cat și inclinat, adică cu punctele de fixare deplasate fata de maner.

maner tragator system linea cali pe www.euro-wood.ro

Dimensiunile acestui tragator sunt numeroase si pot satisface orice exigente:

 • 400
 • 500
 • 600
 • 800
 • 1180
 • 1580

Demn de remarcat este manerul cu distanta dintre gauri de 1580 mm care ar putea fi definit „statuar” datorita dimensiunilor sale impunatoare si austere.

Finisajele disponibile permit, de asemenea, sistemului sa se potriveasca cu usurinta cu orice tip de usa sau fereastra:

 • crom lucios + crom satinat
 • crom lucios + negru mat
 • crom lucios
 • crom satinat
 • auriu lucios cu pelicula de aur 24K
 • patinat
 • negru opac RAL 9005

Pentru orice detalii legate de oferta de pret, termen de livrare, dimensiuni contactati-ne la telefon 0232.718718 sau trimiteti-ne un mesaj.

Linea Cali prezinta numeroase colectii in catalogul sau capabile sa puna in valoare fiecare usa. In colectiile de manere elegante Linea Cali gasiti manere „imbracate” cu finisaje pretioase. Patinat, aurul frantuzesc și auriu lucios cu pelicula de aur 24K sunt doar cateva dintre finisajele fascinante disponibile in catalog.

Alaturi de luxoasele manere Linea Cali, in magazinul nostru online shop.euro-wood.ro puteti rasfoi o gama variata de feronerie, lacuri şi vopsele, masini de slefuit, abrazivi si accesorii, garnituri de etansare si sisteme de culisare performante.

 
 
Cere informatii


Doresc informații despre:


captcha

Prin completarea si transmiterea acestui formular va dati acordul pentru prelucrarea datelor inscrise mai sus. Euro-Wood respecta prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, pentru mai multe detalii consultati pagina Termeni si conditii. Va multumim.

Doriti informatii despre produsul System: noul mânerul trăgător de la Linea Cali

Intr-adevar, o echipa unde se imbina foarte bine prieteniile, colaborarile, colegialitatea, performanta si respectul! Ca fost angajat al firmei Euro Wood, va multumesc ca ati pus una dintre cele mai solide fundatii din cariera mea si mi-ati oferit momente de calitate pe care le pastrez cu drag si acum (dupa 12 ani)! Euro-Wood a ramas familia mea din Iasi, chiar daca ne despart mii de km! Va doresc sa ramaneti la fel de speciali si sa oferiti performanta si incredere pe toate planurile!

Mihaela C. octombrie 29, 2021

<< Anterior
Urmator >>